SESTAVA KOLA - 3.kolo Plzeňský | Domažlice | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Je za námi další kolo a tak tu pro vás máme pravidelnou sestavu kola, ze které vyberete toho nejlepšího. A kdo to bude? To je ve vašich rukách.

Jiří Secký - gólman Mrákova sice nulu nevychytal, ale i tak jeho tým bere všechny body ze zápasu proti do této doby stoprocentní Chodské Lhotě, která i díky jeho výkonu poprvé prohrála.

 

Zdeněk Mifek - kapitán Klenčí sice neodokázal odvrátit prohru svého týmu, ale na hřišti patřil k tomu nejlepšímu, co Klenčí v zápase předvedlo.

 

Aleš Polák - Chodská Lhota poprvé v tomto ročníku prohrála, ale její záložník byl hodně vidět. Získal pomyslný hattrick, kdy dal gól, dostal žlutou kartu a následně pak i červenou. Co více lze získat v jednom zápase?

 

Václav Rada - Bukovec potvrdil stoprocentní bilanci na domácím hřišti a zasloužil se o to i její obránce, který pečetil svým gólem výsledek zápasu.

 

Pavel Malík - Meclovský kapitán dal v zápase proti Tlumačovu gól naděje, když snížil na rozdíl jedné branky. Nakonec to bohužel nestačilo a Meclov po třetí za sebou prohrál. I tak ale jeho výkon hodnotíme zařazením do sestavy kola.

 

Petr Benda - Obránce Sokola Újezd přišel na hřiště až ke konci zápasu. I to mu ale stačilo na to, aby se zapsal mezi střelce a to již po deseti minutách pobytu na hřišti. Jeho branka nakonec k bodům nevedla.

 

Tomáš Sekereš - Vítěz ankety z minulého kola je znovu v nominaci. Jeho pravidelný gólový přísun ale zatím k výhře nevedl. Trefil se i ve třetím zápase po sobě, tak snad mu to vyjde v kole příštím a jeho tým vyhraje.

 

Pavel Váchal - Mrákovský útočník se dostal na hřiště až v druhém poločase, ale stihl dát vítězný gól a jeho tým nakonec slavil výhru.

 

Jindřich Kobes - Útočník Chodova načal svým gólem účet zápasu a i jeho zásluhou chodovští mohli slavit první výhru v sezoně.

 

Michal Frček - Tlumačov byl opět stoprocentní a podíl na tom nese i jeho útočník, který k výhře přispěl dvěma přesnými ranami.

 

Tomáš Janda - Pocinovice dokázali po druhé za seboou naplno bodovat a v tomto kole k tomu gólem přispěl i jejich zadák, kterému tato trefa přinesla nominaci na hráče kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.