HISENSE SESTAVA KOLA - 23.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 04.05.2024

0

Ve 23. kole diváci viděli celkem 29 gólů. Domácí týmy zvítězily ve čtyřech zápasech, zatímco hosté slavili výhru dvakrát. Jeden duel skončil nerozhodným stavem. Hned jedenáct branek padlo v souboji Blovic se Spáleným Poříčím (10:1). Předem se omlouváme všem hráčům, které jsme ve formaci 3-5-2 dali na jinou pozici, než obvykle hrají. Ale věříme, že by si s ní i tak poradili. 

BRANKÁŘ:

 

Filip Čonka (Hrádek) - V 16 letech podal v brance Hrádku výborný výkon a zaslouženě si došel pro čisté konto. 

 

OBRANA:

 

Roman Kolář (Blovice) - I když nebyl zcela zdráv, nastoupil a celé utkání poctivě odmakal. Za rozhodnutého stavu navíc odmítl střídání, a mohl si tak vychutnat vysokou výhru 10:1. 

 

Pavel Houdek (Starý Plzenec) - V zadní řadě Starého Plzence vyčníval. Včas dostupoval hráče, vyhrával souboje a měl velký podíl na tom, že mužstvo neinkasovalo. 

 

Josef Diviš (Blovice) - Z pozice beka vstřelil nádhernou branku, poté přidal ještě asistenci. Samozřejmě nezapomněl ani bránit. Komplexní výkon.

 

ZÁLOHA:

 

Lukáš Břicháček (Blovice) - Dlouho čekal na gól, nyní přišel. Aktivní a běhavý výkon. Byl neustálou hrozbou pro soupeře. 

 

Tomáš Jandečka (Měcholupy) - Přesně kombinoval se spoluhráči, stále se nabízel a velmi dobře pracoval s balónem. Vstřelil dva góly. 

 

Zdeněk Rückl (Bolešiny) - Předvedl svědomitý výkon směrem dozadu i dopředu. Přerušil několik útoků soupeře, současně se nebál vyvézt balón nebo kombinovat se spoluhráči. 

 

Štěpán Bláha (Chanovice) - Další kvalitní výkon mladého hráče. Sice si nešťastně srazil míč do vlastní branky, po dvou minutách to ale napravil, když vstřelil snižující branku. V nastavení navíc Chanovice vyrovnaly na 2:2. Celých 90 minut odmakal a ve středu zálohy si už zvykl. 

 

Pavel Javorský (Měcholupy) - Přidal další dvě branky, čímž si zatím vylepšil gólový účet na číslo 25! 

 

 

ÚTOK:

 

Jan Rous (Blovice) - Vstřelil hattrick do sítě Spáleného Poříčí, rovněž měl na dalších gólech velký podíl. 

 

Ondřej Šabek (Horažďovice) - Sice nedal branku, ale udržel spoustu míčů zády k bráně a neustále bojoval. Výborný výkon v ofenzivě i směrem dozadu. 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.05.2024 19:49 do 08.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.