SESTAVA KOLA - 3.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Je tady pondělí a to znamená, že vám opět přinášíme vaší oblíbenou sestavu kola. Pro vaše pohodlí jsme prodloužili možnost hlasování, svého favorita tak můžete nově podpořit až do středečního poledne! Tak neváhejte, i ve třetím kole nebyla o extra výkony nouze!

 

Pavel Koudele – Gólman Mladotic si vysloužil čisté konto ve Vejprnicích, kde nejprve zlikvidoval samostatný únik, poté lapil několik střel ze střední vzdálenosti a nakonec svůj výkon korunoval dvěma chycenými penaltami v rozstřelu.  

 

Patrik Mazák – Ostrostřelec Trnové rozhodl duel v minulém kole, nyní přidal další dvě trefy, které ovšem již na body nestačily.

 

David Tětek – Hráč Blatnice rozhodl po osmi minutách pobytu na hřišti zápas na půdě Bezvěrova.

 

Jaroslav März – Záložník Nečtin se prosadil v minulém kole, dvě branky přidal i nyní během úvodních dvanácti minut, když se vždy trefil náramně z první.

 

Jakub Antoš – Autor dvou branek z celku Líní rozhodl zápas na půdě Zbůchu. Nejprve se prosadil v samostatném úniku, následně celý duel rozsekl po závaru v pokutovém území.

 

Luděk Kyprý – Záložník Křelovic poslal v závěru zápasu svou trefou duel do penaltového rozstřelu, který pro jeho tým nakonec znamenal bod navíc.

 

Jakub Čech - Hráč Trnové se utrhl ze řetězu. V minulém kole vsítil dva góly, nyní nastřílel hattrick.

 

Michal Bernášek – Forvard Dolní Bělé nejprve vyrovnával v Nečtinách, aby rozhodující gól svého týmu připravil do prázdné brány pro svého spoluhráče.

 

Miroslav Adam – Druhý zápas, čtvrtý gól. Nyní kanonýr Heřmanovy Hutě pláchl obraně soupeře a získal pro svůj tým alespoň bod.

 

Tomáš Petrů  - Útočník Bezvěrova zakončil pohlednou akci svého týmu a srovnal duel proti Blatnici, před dvěma týdny zase rozhodl duel proti Líním.

 

Jiří Pokorný – Záložník Ledců se v úvodním poločase trefil dvakrát do černého a rozhodl o vítězství svého týmu v Kožlanech.  

 







Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.