SESTAVA KOLA - 3.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Třetí kolo III. třídy nám přineslo mnoho zajímavých výsledků i individuálních schopností. Největším adeptem na celkové prvenstí bude určitě Martin Klement z Křimic, či Pavel Foltýn. Oběma střelcům se podařilo vsítit hattrick. 

Do brány se postaví Jan Herman z Touškova, který již dvě kola po sobě udržel čisté konto.

 

Prvním z obránců je jeho spoluhráč Karel Pachl, který právě Hermanovi pomohl k čistému kontu v zápase proti Dýšině. Vedle Pachla se postaví Vladimír Brejcha z Plzence, který svým výkonem pomohl svému mužstvu k nule a vítězství proti Hradišti. Třetím obráncem je Martin Michálek z Vodních Staveb.

V záložní řadě se představí Jiří Končel ze Spojů, střelec dvou gólů v zápase proti Chotíkovu. Druhým v pořadí je Pavel Malata z Chotíkova, taktéž dvoubrankový střelec v utkání Chotíkova se Spojemi. Do sestavy se dostal také skvělý, jak jinak než dvougólový střelec Unionu Karel Knaf. Posledním záložníkem se stává Pavel Foltýn. Velmi mladý středopolař dokázal vsítit hattrick proti Dýšině.

 

V útoku se představí Martin Klement z Křimic, jeden z hlavních strůjců obratu v zápase proti Unionu a autor hattricku. Parťáka v útoku mu dělá Jiří Haišman, střelec Vodních Staveb. Jako poslední se představí Michal Pelnář z Bolevce, autor dvou branek do sítě Prazdroje.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.