SESTAVA KOLA - 6.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

Do sestavy kola se nám tlačilo hodně ofenzivních hráčů, proto je v ní tentokrát klasických obránců poskrovnu. A zase na některé hráče se naopak nedostalo. Bude na Vás, koho zvolíte hráčem šestého kola.

Jan Šťastný (Trutnov) - Byl rozhodujícím článkem v zápase, kdy Trutnov na svém hřišti hostil Semily. Udržel čisté konto a měl rozhodující podíl na výhře 3:0.
Matěj Čmejla (Admira Praha) - Za sedmdesát minut jeho pobytu na hřišti, hrála Admira zcela vyrovnané utkání s favorizovanou Olympií. Podal nadprůměrný výkon.
Pavel Ruml (Jaroměř) - Hlavně díky Pavlovi dokázala Jaroměř vyhrát v Suchdolu. A to proto, že Pavel celý zápas sváděl tvrdé boje s nejlepším hráčem domácích Kacafírkem a ze hry mu nedovolil skórovat.
Lukáš Trnka (Vysoké Mýto) - Lukáš podal v obraně Vysokého Mýta vynikající výkon. Nebýt dvou vlastňáků domácích, tak by určitě tři body zůstaly doma.
Jiří Poděbradský (Olympia HK) - Jirka byl opět motorem všech akcí Olympie. A když se domácím nedařilo, tak neustále bojoval a dostával tím do tempa i své spoluhráče. Jirka má velký podíl na výhře domácích 3:0.
Jan Linka (Jablonec nad Jizerou) - Jednu branku dal a po celý zápas doslova gumoval levou stranu. Byl u téměř všech důležitých akcí Jablonce, pronikal do vápna a vytvářel šance pro své spoluhráče.
Ondřej Herzán (Živanice) - Po celý zápas byl aktivní, jakožto defenzivní štít vyhrával hlavičkové souboje a přejít přes něj bylo prakticky nemožné. Správný kapitán.
Jan Řežábek (Dvůr Králové) - Honza dal důležitou branku na 2:3 a vynutil si tak minimálně remízu, což se nakonec stalo. I díky němu si Dvůr odvezl nečekané body z Vysokého Mýta.
Jakub Černík (Letohrad) - Jakub neustále zaměstnával obranu Litole a navíc vstřelil jedinou branku utkání, která rozhodla o tříbodovém vítězství pro jeho tým.
Jaromír Cáska (Litol) - Jaromír nastoupil až do druhého poločasu, ale neskutečně rozhýbal hru domácích. Nastřelili i tyč hostující brány.
Jan Černý (Nový Bor) - Když se dělo na hřišti něco zajímavého, tak u toho byl tento hráč. Neustále dřel, bojoval a odměnou mu bylo vysoké vítězství nad Turnovem a také jeden vstřelený gól.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.