SESTAVA KOLA - 6.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Sestava 6. kola Okresního přeboru je velice ofenzivní. Mluví o tom fakt, že se do ní probojoval pouze jeden obránce. Hráči all star týmu nastříleli dohromady 16 gólů. Střelecky nejvíce aktivní byl autor hattricku z Blatnice Miroslav Buďa a čtyři dvougóloví střelci - Sýkora, Pacas, Nikrmajer a Karafiát. Kdo z vašich oblíbenců dostane ocenění pro hráče kola a možnost poskytnout rozhovor? 

I když jeho tým prohrál, brankář Růžička předvedl fantastické zákroky a svůj tým několikrát bravurně podržel. Obranu tvoří jediný obránce Vodička ze Stařeče, který pomohl svému týmu k prvním třem bodům, když se prosadil hlavou ze standartky. Vedle něj se postaví Miroslav Buďa, který jak už bylo řečeno, nastřílel premiérový hattrick v tomto ročníku. Obranou řadu doplní ještě Vojtěch Nikrmajer z Výčap, který rozhodl utkání s Rudíkovem dvěma trafama. 4tyřčlenou záložní řadu tvoří dva dvougóloví střelci Karafiát (Přibyslavice) a Pacas (Jakubov). Na krajích operují Šimek z Blatnice a Ježek ze Stařeče. Útočný trojzubec je pak ve složení dvou zástupců Hartvíkovic - Kopuletého a Sýkory, které doplňuje Komárek ze Studence. Svým svěřencům můžete posílat hlasy do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.