SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

Ve čtvrtém kole měli všichni zúčastnění velice těžkou pozici, koho nominovat. Padalo vesměs málo gólů a ještě k tomu většinou až ve druhém poločase. Nejrychlejší branka padla až v 9. minutě. Byly zápasy, kdy se celý poločas obě mužstva hlídala a šance nepřicházely. Nakonec se však přece jen podařilo celou jedenáctku jažtakž dát dohromady. Opět překvapí několik hráčů na jiných než tradičních postech, našli se dva dvougóloví střelci, máme nejlepšího nahrávače i nového gólmana do nominace. Pro tento týden jsme opět zvolili rozestavení 3-4-3. 

Do branky se v sestavě 4. kola tentokrát postaví Pavel Klas z týmu SK Vacov B, který odolal závěrečnému náporu Vodňan ve snaze o vyrovnání v poslední čtvrthodině zápasu a vychytanou nulou nakonec výrazně přispěl k vítězství svého týmu na domácím trávníku.

 

Prvním obráncem naší sestavy je Jiří Prokeš z týmu Otavan Štěkeň. Otavan poprvé v sezóně skóroval, navíc hned pětkrát a Jiří Prokeš se trefil hned dvakrát: zaznamenal první branku Otavanu v této sezóně z 9. minuty a ve druhém poločase přidával také první gól, celkově čtvrtý. Martin Malina z týmu SK Slavoj Volyně ve svém zápase zaznamenal jeden gól a svou hrou a disciplínou po celý zápas si vysloužil nominaci mezi obránce v Sestavě kola. Do obrany stahujeme také jednoho záložníka. Je jím Petr Pletka opět z týmu Otavan Štěkeň. Ze svého postu se vracel často dozadu a především zaznamenal poslední gól zápasu v 90. minutě.  

 

Mezi záložníky nominujeme následující hráče: prvním je Pavel Novák z týmu TJ Blaník Strunkovice. V utkání se blýskl rozdílovou brankou, jež nakonec znamenala důležité vítězství Strunkovic na hostujícím hřišti ve Stachách. Dalším záložníkem v nominaci je Lukáš Bauer z týmu FK Lažiště, který vsítil rozhodující branku druhého poločasu v zápase se Čkyní. Do zálohy stahujeme také dva hráče z útoku. Prvním je Tomáš Škopek z týmu SK Slavoj Volyně. Ten sice v utkání neskóroval, avšak předvedenou hrou si vysloužil nominaci od svého trenéra. Druhým útočníkem v záloze je pro tento týden Karel Hanzlík z týmu TJ Sokol Bělčice. Ve svém utkání se postaral o úvodní gól zápasu a velmi tak nabudil své spoluhráče, kteří dlouho udržovali jednobrankové vedení.  

 

Byl to právě Martin Šácha, hráč FK Chelčice, který zmařil v témže utkání naděje Bělčic na výhru, jelikož vsítil dvě branky ve druhém poločase, otočil průběh zápasu a právem se tak dostal do nominace mezi nejlepší útočníky. Jiří Němeček starší z týmu SK Slavoj Volyně je v této sestavě nejužitečnějším hráčem, jelikož v zápase se Stachy na jeden gól přihrál a druhý sám vsítil. Stal se tedy druhým nominovaným útočníkem. Posledním útočníkem v nominaci je kanonýr Vladimír Křížek z týmu FC WESTRA Sousedovice. V zápase s týmem Vlachova Březí vsítil rozhodující branku, měl ještě dvě další šance a skóroval ve dvou utkáních v řadě za sebou, potažmo třikrát ve čtyřech zápasech.

 

Taková je sestava kola pro tento týden.
Tedy hlasujte a nezapomeňte: do středy do 12:00.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.