SESTAVA KOLA - 7.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Sedmé kolo Poutník ligy bylo v několika ohledech unikátní. Ani v jediném ze šesti zápasů nevyhrál domácí tým, což je skutečně ojedinělý jev. Raritou je i nízký počet vstřelených gólů. Tentokrát se totiž daleko více dařilo defenzivním řadám, útočníci v tomto kole měli mušku poněkud vychýlenou. Sedmé kolo přineslo pouhopouhých 17 branek, což je suverénně nejmenší číslo tohoto ročníku. Jediným dvougólovým střelcem byl plačkovský záložník Jiří Kalivoda. Zajímavostí je i skutečnost, že za poslední dvě kola bylo k vidění šest nerozhodných výsledků, zatímco v úvodních pěti kolech se body dělily pouze ve dvou případech. Svědčí to o faktu, že Poutník liga se začíná vyrovnávat.

Všech šest zápasů sedmého kola Poutník ligy bylo nadmíru vyrovnaných, což se promítlo i do našeho výběru hráčů. Plných deset týmů má svého zástupce v sestavě kola. Nedostalo se pouze na mužstvo Žirovnice B a Ústrašína. Místo mezi třemi tyčemi tentokrát obsadil kamenický David Macháček. Ačkoliv adeptů na tento post bylo více, po pečlivém uvážení dostal důvěru kamenický gólman, který v zápase proti Horní Cerekvi byl hlavní oporou domácího mužstva. V obranné trojici se objevil stejně jako před týdnem červenořečický Filip Košťál, který gólem ve druhé minutě zápasu přinesl šok do plačkovských řad. I další obránce v našem výběru se dokázal v sedmém kole gólově prosadit. Zkušený zadák Obrataně Lukáš Melichar otevřel skóre v zápase proti Maratonu. Třetím do party je žirovský levý bek Vojtěch Bendl, jenž dobrým výkonem pomohl Střepině k premiérovému vítězství, které se zrodilo na žirovnickém hřišti. Zajímavostí je, že je to vůbec první hráč z žirovského kádru, který se v této sezoně mezi jedenáct vyvolených podíval.

 

V pětičlenné záloze tradičně figurují hráči lídra soutěže. Právě záloha je totiž největší devízou Horní Cerekve. V duelu proti kamenické rezervě se nejvíce líbili Michal KůtaJakubem Havlem. Právě tito dva špílmachři svými góly zařídili Horní Cerekvi další přísun bodů. Dobrými výkony se prezentuje i plačkovský střední half Jiří Kalivoda. Hráč, který si v loňské sezoně zkusil v dresu FK Humpolec krajský přebor, vstřelil dva góly do sítě červenořečického Tatranu. V minulém kole pronikl do top jedenáctky božejovský Pavel Kubů, který si dal repete a je mezi vybranými hráči znova. Záložní řadu uzavírá další hvězda Poutník ligy, jmenovitě počátecký světoběžník Tomáš Vlček, jenž jedenkrát rozesmutnil jiřické hráče, kteří v Počátkách sahali po překvapivém triumfu.

 

Do útoku jsme nominovali dvojici zkušených mazáků. Jiřický Sparťan David Holoubek se trefil do sítě Počátek a byla to branka z kategorie kuriózních. Davidův dlouhý nákop z půlky hřiště k překvapení všech aktérů duelu skončil až za zády počáteckého gólmana Filipa Novotného, který se po této brance musel hodně červenat. Posledním mužem v ideální jedenáctce kola je pelhřimovský střelec Borek Růžek, jenž svým gólem přiřkl Maratonu alespoň bod ze zápasu v Obratani. 

 

Hráči, kteří nejvíce zářili v jednotlivých duelech, jsou tedy po pečlivém uvážení vybrání, nyní nezbývá než čekat, kdo z nich se bude těšit největší fanouškovské přízni. Hlasování je již spuštěno a potrvá jako obvykle až do středečního poledne.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.