SESTAVA KOLA - 7.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

V sestavě sedmého kola máme i hráče z celků, kterým se nepovedlo bodovat, ale ve svých týmech podaly vynikající výkon. Jinak je sestava hodně různorodá a vyložený favorit v ní není. Záleží pouze na Vás, komu pošlete nejvíc hlasů.

Jan Müller (Litol) - Tento brankář byl oceněn i soupeřem z Ústí nad Orlicí, když dlouho držel naděje hostí na lepší výsledek. I když se mu to nepovedlo, i tak podal vynikající výkon.
Jaroslav Nesvatba (Semily) - Jaroslav otevřel skóre zápasu s Novým Borem a podal v tomto zápase výborný výkon.
Jakub Novák (Živanice) - V těžkém zápase na Admiře vyrovnal minutu před koncem, nahrál na další gól a dirigoval obranu Živanic.
Jan Broschinský (Nový Bor) - Proměněnou penaltou zařídil bod pro svůj tým. A i když v penaltovém rozstřelu nespěl, tak hlavně díky němu si Nový Bor odváží alespoň jeden bod.
Zdeněk Vaňous (Ústí nad Orlicí) - Kapitán Jiskry byl opět u všeho podstatného, řídil hru, připravoval šance, sám jeden gól dal.
Martin Čenovský (Jaroměř) - Martin podal vynikající výkon ve středu zálohy Jaroměře. Přihrál na oba góly a neustále se snažil aktivně hrát.
Roman Konečný (Vysoké Mýto) - Roman až do konce zápasu věřil, že se jim povede otočit zápas v Jaroměři. A udělal pro to svým výkonem úplně vše. Celý zápas rozhodl vstřelenou brankou z trestňáku a zařídil tak tři body pro svůj tým.
Radek Tichý (Letohrad) - Jedna z ústředních postav zápasu s Jabloncem. Dva góly dal, byla na něj penalta a podal vynikající výkon.
Jan Řeřábek (Dvůr Králové) - Honza svou brankou zařídil vítězství nad první Olympií. Kdybychom v tomto zápase hledali rozdílového hráče, tak to byl přesně Jan Řeřábek.
Petr Papoušek (FKP Turnov)  - Petr rozhodl dvěma góly zápas se Suchdolem a stal se tak hráčem zápasu.
Milan Antoš (Kutná Hora) - Vynikající výkon tohoto útočníka znamenal vítězství Kutné Hory nad Trutnovem. Navíc Milan vstřelil dva góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.