SESTAVA KOLA - 7.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Do sestavy kola se nám tentokrát nevešli hráči ze tří týmů, které vysoko prohrály a nepřály si v sestavě kola nikoho mít. O to větší možnost máme ukázat ostatní hráče, kteří zazářili. Za favorita hráče kola považuji Milana Koubu ze Sendražic, který dokázal vstřelit tři góly za šest minut!! Bude jen na Vás, kdo nakonec vyjde jako vítěz.

Vít Kocián ( Libčany) - Vít udržel na uzdě všechny nebezpečné střelce Černilova a navíc si připsal čisté konto. Byl velkým strůjcem vysoké výhry svého týmu.
Jaroslav Kulang (Smiřice) - Staronový navrátilec do sestavy Smiřic se hned uvedl brankou a navíc podal výborný výkon.
Tomáš Novák (Libčany) - Nově složená stoperská dvojice Novák, Mokrý hrála prim v obraně Libčan. I díky Tomášovi se podařilo udržet vzadu čisté konto.
Jindřich Václavek (Jeníkovice) - Jindra společně s druhým stoperem Korvasem, dokázali udržet nervy na uzdě a nepobláznit se jako celé mužstvo, při nevídané kanonádě Jeníkovic. Oba řídili obranu i celý tým k vysokému vítězství.
Stanislav Korvas (Jeníkovice) - Standa společně s druhým stoperem Václavkem, dokázali udržet nervy na uzdě a nepobláznit se jako celé mužstvo, při nevídané kanonádě Jeníkovic. Oba řídili obranu i celý tým k vysokému vítězství.
Lukáš Jedlička (Lhota pod Libčany) - Lukáš vstřelil nádhernou branku do sítě Libřic a měl taky podíl na jednoznačné výhře svého týmu.
Michal Klouda (Libčany) - Nejlepším hráčem byl Michal, který se vrátil po zranění, a výborným výkonem výrazně přispěl k plnému bodovému zisku.
David Hegr (Lhota pod Libčany) - David podal podruhé za sebou vynikající výkon a k vysoké výhře přispěl i prvním gólem zápasu.
Jan Fedor (Sendražice) - Honza podal výborný výkon, který okořenil vstřelenou brankou do sítě Smiřic.
Milan Kouba starší  (Jeníkovice) - Milanovi se povedl obdivuhodný kousek hodný největších snajprů. V průběhu šesti minut vstřelil čistý hattrick a vytvořil tak rekord soutěže.
Petr Vrána (Sendražice) - Petr patří pravidelně k nejlepším hráčům na hřišti. Tentokrát svůj výborný výkon okořenil dvěma góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.