SESTAVA KOLA - 5.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

I v pátém kole jsme si pro vás připravili sestavu kola. Opět velmi nabitá soupiska plná skvělých hráčů pro které můžete hlasovat!

V brance se nám představí Pavel Žáček, gólman Spojů. V zápase proti prazdroji pustil za svá záda pouze jediný gól a chytil dvě penalty soupeře! 

 

Prvním obráncem je spoluhráč brnakáře Žáčka - Adam Radvanovský.  Adam si v zápase počínal velmi jistě přes svůj velmi mladý věk (17 let pozn. red.). Vedle něj se postaví Luboš Běl z Bolevce, který skvěle zvládal odrážet ataky mladých pušek z Touškova. Posledním obráncem je Lukáš Londa z Unionu, autor vyrovnávací branky v zápase proti Dýšině. 

 

Do zálohy se nám dostal dvougólový střelec z Křimic - Martin Klement. Vedle něj se nám představí Jan Šlauf, taktéž dvougólový střelec, tentokrát z Druztové. Třetím záložníkem je Jan Chaloupka z Dýšiny, jak jinak než autor dvou branek v utkání proti Unionu. Posledním záložníkem je Martin Zítek z Bolevce, který dvěma góly potopil Touškov.

 

V útoku se nám představí David Bulant ze Spojů, střelec hattricku v utkání proti Prazdroji. Vedle něj se postaví jeho parťák z útoku Tomáš Klozar. Třetím do party útočníků je Václav Kalčík z Bolevce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.