SESTAVA KOLA - 8.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

I v 8. kole Poutník ligy bylo k vidění několik výborných individuálních výkonů, které neunikly naší pozornosti. Tentokrát se střelecky dařilo spíše záložníkům, oproti tomu pouze jeden útočník dokázal vstřelit více než jednu branku a proto má naše sestava nezvykle defenzivní rozestavení 4-5-1. Největší zastoupení v nejlepší jedenáctce kola má už tradičně Horní Cerekev, svého zástupce v sestavě má sedm oddílů. Hlasování už je spuštěno, tak nezapomeňte na svého favorita a udělejte z něj hvězdu uplynulého víkendu.

V 8. kole Poutník ligy udrželi tři brankáři čisté konto, do nejlepší jedenáctky jsme vybrali žirovského Jaroslava Jonáše, kterému se povedla vychytat nula i v minulém kole, takže drží dvouzápasovou neprůstřelnost. V obranné čtveřici dostává příležitost Aleš Schober z kamenické rezervy, Adam Šimák z Horní Cerekve, který už ví, jak chutná vítězství v naší anketě, Libor Menšík z Obrataně a Jaroslav Kumžák z Božejova.

 

V záložní řadě figuruje hned trojice Lukášů, kteří byli nebývale produktivní. Zajímavostí je, že až na jednu vyjímku všech 11 gólů, kteří záložníci v tomto kole nastříleli, padlo ve druhém poločase. Hornocerekvický Lukáš Suchý čistým hattrickem po přestávce zvýraznil jednoznačnou výhru svého týmu nad Hořepníkem. Stejný kousek předvedl i Lukáš Máca, záložník Maratonu Pelhřimov, jenž ve druhé půli třemi brankami rozstřílel Červenou Řečici. I žirovský Lukáš Morava si góly, kterými rozhodl o výhře Žirova nad rezervou Kamenice, šetřil na druhý poločas. A totéž platí o Aleši Vysiblovi z Obrataně, jenž dvakrát gólově udeřil chvíli po přestávce, čímž pomohl Obratani ke třem bodům v utkání proti Počátkám. Jediný nególový záložník v sestavě kola je žirovnický Martin Pokorný, který měl velkou zásluhu na vydřených třech bodech z Jiřic, když právě po faulu na žirovnického kapitána se v nastaveném čase kopala penalta, kterou hostující Jakub Mach s přehledem proměnil.

 

V tomto kole pouze jeden útočník zaujal natolik, aby to stačilo k nominaci do nejlepší jedenáctky. Tím vyvoleným je hornocerekvický útočník Michal Martínek, který na rozdíl od záložníků rozjel své galapředstavení již v první půli, kdy se do sítě oslabeného Hořepníka trefil hned čtyřikrát. Právě Michal Martínek je nejžhavějším kandidátem na titul Hráče kola, protože určitě bude těžit z dobré party kolem hornocerekvického mužstva. Jestli se naše prognózy budou shodovat se skutečností či jestli dojde k nějakému překvapení se dozvíte ve středečním poledni, kdy bude hlasování o Hráče kola ukončeno.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.