SESTAVA KOLA - 9.kolo Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

V dnešní sestavě kola hrají prim především hráči L. Bělohrad B,kteří zničili Podskalan 7:1 na domácím hřišti. V záloze je Lukáš Michálek z Chomutic, který vstřelil nádherný gól v zápase s Jičíněvsí, a také přispěl dvěma brankami k výhře 5:1. 

V brance sestavy kola je brankář Smutný ze Žlunic, který vychytal čisté konto v zápase v Lužanech. V obraně je M. Loner z Bělohradu B, dále opora lídra z Nové Paky hráč Jisl a na kraji obrany je nominován Beránek ze Železnice. Kraj zálohy patří Michálkovi z Chomutic, střelci dvou branek proti Jičíněvsi. Uprostřed jsou dvougólový střelec Szamko ze Žlunic. Dále Vávra z Hořic B (vyjádření vedoucího týmu Hořic B:,,Vávra hrál velmi dobře, jen smůlou přišel o gól, protože trefil břevno, ve středu zálohy opravdu důležitý pro náš tým.´´). Na druhém kraji je střelec jedné branky Milíčevse Jakub Rejha. V útoku je nejlepší střelec soutěže Wojcik, střelec dvou branek Suchánek z Bělohradu B a Lemberk z Chomutic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.