SESTAVA KOLA - 9.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

Nejvyšší okresní soutěž o víkendu pokračovala devátým kolem. Nejzajímavější zápas se odehrál v Počátkách, kde domácí neudrželi dvoubrankové vedení a nakonec pelhřimovskému Maratonu podlehli 2:4. Nejvyšší výhry dosáhli podle očekávání fotbalisté Horní Cerekve, kteří rozstříleli Ústrašín a kvapíkovým tempem míří do 1.B. třídy. Ve zbylých zápasech se dařilo domácím týmům, vyjímku tvoří pouze zápas v Hořepníku, kam si pro tři body dojel formu nabírající Žirov.

Několik dobrých brankářských výkonů bylo k vidění v rámci devátého kola OP. Naší nominaci pak získal brankář žirovnické rezervy Roman Hanzal, který několika dobrými zákroky pomohl k výhře svého týmu nad Obrataní. V obranné čtveřici figuruje Luboš Novák z Kamenice, jenž odvedl velký kus defenzivní práce v duelu proti Jiřicím. Totéž platí i o pelhřimovském Vlastimilovi Benešovi, který ke svému dobrému výkonu přidal i gólový bonus. Ještě lépe si vedl Jiří Dýnek, jenž zaznamenal hned dvě branky, které rozhodly o výhře Červené Řečice nad Božejovem. Poslední z obránců je žirovský Jakub Cvrček, jenž patří k základním stavebním pilířům výborné defenzívy Žirova.

 

Záložní řadu jsme postavili z gólově produktivních hráčů. Dva góly si na své konto připsal Lukáš Máca (Maraton Pelhřimov), který chytil gólovou slinu, když se za poslední dva zápasy trefil šestkrát. Dvougólovým střelcem se stal i špílmachr Obrataně František Hovorka. Jeho dva přesné zásahy však pouze zmírnily prohru Obrataně v Žirovnici. Na domácí straně odehrál dobrý zápas Matěj Rušil, jenž rovněž nechybí v naší nominaci. Záložní čtveřici uzavírá kamenický David Slabý, jehož trefa do sítě Jiřic podtrhla důležité vítězství rezervy Slovanu.

 

Útok v naší sestavě kola má pouze a jen hornocerekvickou stopu. Hráči lídra tabulky opět ládovali ostrými. Do nejlepší jedenáctky pronikl vítěz z minulého týdne Michal Martínek, který vstřeleným hattrickem jenom potvrdil, že střílení gólů je jeho oblíbenou činností. V Ústrašíně mu zdatně sekundoval i parťák z útoku Jaroslav Serbus, jenž se do ústrašínské branky trefil dvakrát. Zda si vítězné repete střihne Michal Martínek, či se z prestižního ocenění bude radovat někdo jiný, se dozvíme ve středu po obědě, kdy budou známy výsledky ankety o Hráče kola.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.