SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

Osmé kolo je za námi a tím pádem se nám vyvrbila i sestava tohoto kola. Někde se slova ujaly tradiční opory, jinde si o slovo řekli další hráči, kteří zatím v průbehu nebyli tak vidět. Každopádně vám opět přinášíme nabitou jedenáctku, ze které po vašem hlasování vzejde hráč kola!

Do branky se postaví gólman Smíchova Jakub Mudra, který výrazně pomohl k dvěma bodům v utkání proti mladým puškám z Rapidu.

 

Prvním obráncem je Tomáš Štverák, který jakožto stoper dokázal o víkendu vstřelit dvě branky, což se jen tak nevidí. Vedle něj můžeme vidět Jiřího Mužíka, nejlepšího hráče Dýšiny v utkání proti Chrástu. V posledním obránci máme opravdu unikát. Šestnáctiletý Jakub Škarda odehrál zápas se Smíchovem v naprostém klidu, i když měl v nohách již jeden zápas, neskutečné.

 

V záloze začínáme dvougólovým Michalem Rábem ze Spojů, vedle kterého stojí Martin Engl z Černic, kterému se podařilo vsítit hattrick proti vodníkům. Dalším hráčem záložní řady je taktéž dvougólový Lukáš Dirga a posledním do party středopolařů je chrástecký plejer Pavel Mach.

 

A máme tu forvardy. Martin Seidl sice žádný gól nevstřeil, ale dokázal po svém příchodu ve druhém poločase vymyslet tři gólové akce, čímž zlomil zápas ve prospěch Unionu, který zdolal Košutku v poměru 5:2. Vedle něj je tradiční kanonýr Matěj Strejček ze Lhoty, který vsítil vítězný gól do branky Letné. Posledním hráčem naší nejlepší jedenáctky osmého kola je Martin Otýs z Malesic, jehož dvě branky měly hlavní slovo při výhře nad Zručí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.