SESTAVA KOLA - 11.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

11. kolo Poutník ligy přineslo jednu zásadní změnu. Měnilo se totiž pořadí na chvostu tabulky. Po dlouhé době se odlepil ode dna Ústrašín, který překvapivě přehrál exbétřídní Jiřice. Černého Petra nyní dřímají v Hořepníku. Hořepnickým se sice postupně vrací do sestavy řada dlouhodobých rekonvalescentů, notně zlepšená hra však zatím body nepřináší. Naopak na čele tabulky je pořád vše při starém. Horní Cerekev však už neoplývá takovou suverenitou jako v minulých kolech. Po remíze s Plačkovem měli hornocerekvičtí tentokrát namále i v Červené Řečici, dva góly v samém závěru utkání však přece jen přiřkly body favoritovi. Ostrými opět ládoval Maraton, odnesla to rezerva žirovnického Slavoje. Po čtyřzápasové serii výher bral Žirov tentokát bod v Plačkově, i ten se ale počítá. V 11. kole byly k vidění tři hattricky, kdo další doplnil střelecky produktivní hráče v sestavě kola, si můžete přečíst v následujícím článku.

V 11. kole Poutník ligy se z vychytaných nul radovali pouze dva gólmani. Místenka je pouze ale jen jedna, přednost dostal obrataňský Jakub Kalina, který si v Hořepníku připisoval pouze ostré zákroky. Ačkoliv nebyl v kadenci střel, bravurně zlikvidované čtyři gólovky soupeře z něj udělali gólmana kola. Ve stejném zápase se na opačné straně dařilo hořepnickému stoperovi Pavlu Moravcovi, který společně s výborně chytajícím Tomášem Dlouhým držel hořepnické akcie po celý zápas nečekaně vysoko. V obranné řadě nacházíme i hornocerekvického Josefa Kotena, který gólem dvě minuty před koncem vystřelil tři body svému týmu v těžkém zápase v Červené Řečici. Dostalo se i na jiřického Jakuba Vincence, jenž se stejně jako v minulém kole dokázal gólově prosadit, leč tentokrát to Jiřicím body nepřineslo.

 

Do sestavy kola se dostali dva hráči Ústrašína, kteří jinak v ideální jedenáctce figurují spíše vyjímečně. Prvním z hráčů je Daniel Starý, jenž hýřil aktivitou ve vítězném zápase proti Jiřicím. Dva hráče nám do sestavy kola dodal zápas Kamenice - Počátky. Na straně Slovanu zářil dvougólový Jan Strašík, v dresu počáteckého Spartaku ho ještě o jednu branku předčil kanonýr Vláďa Kocourek, jehož hattrick znamenal import bodů do Počátek. Čtvrtým do záložní party je pak plačkovský Lukáš Ehrlich, který se jedním gólem přičinil o zastavení vítězné šňůry Žirova.

 

Tenisový kanár se zrodil ve městě perleti. Pod Budín přijel nezastavitelný Maraton, který domácímu Slavoji, řečeno tenisovou hantýrkou,  nepovolil ani game. Z Maratonců nejvíce zazářil, alespoň dle statistik, nejlepší střelec soutěže Zdeněk Pahr. Stroj na góly tentokrát zaznamenal hattrick. Stejný kousek měl na svědomí i Marek Pech z Ústrašína a góly to byly nesmírně cenné. Ústrašín totiž díky těmto gólům porazil Jiřice a přenechal tak Černého Petra Hořepníku. Právě na hřišti v Hořepníku byl k vidění další z řady výborných individuálních výkonů. Lehkonohý útočník Obrataně Daniel Kudrnáč byl pro zadáky Hořepníka k neudržení a ačkoliv se gólově prosadit nedokázal, na sestavu kola to jistojistě bylo. Kdo se stane vítězem naší ankety? Připíše Zdeněk Pahr Maratonu zlatý hattrick nebo se vítěz tentokrát bude rekrutovat z jiného týmu. A padne opět hlasovací rekord? Moudřejší budeme ve středu v poledne, kdy bude o všem podstatném definitivně rozhodnuto. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.