SESTAVA KOLA - 12.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

Je tady opět pondělí a to znamená, že vám opět přinášíme tradiční sestavu kola. Také dvanácté kolo bylo plné extra výkonů, vybrali jsme proto tvůrce jedenácti z nich, které můžete podpořit svými hlasy. Pro jednotlivé hráče můžete hlasovat až do středečního poledne!

Jiří Moravec – nýrský brankář, který v zápase vedoucích celků vychytal nulu, uhájil branku hostí na jedničku a podržel celek Nýrska ve fotbalové jízdě za důležitými body.

 

Martin Brož – hráč Nýrska, který v zápase s Křimicemi předvedl výtečný výkon v obraně a podržel svůj tým v kritických chvílích, kdy se Křimice pokoušely srovnat stav skóre. I tím se podepsal na výsledném vítězném skóre pro hostující Nýrsko.

 

Tomáš Voráček – z pozice předstopera dával nepomucký hráč v zápase s domácím Mochtínem hned dva góly, nejprve zakončil v pětadvacáté minutě, podruhé v minutě šestapadesáté.

 

Lukáš Pleško – hráč Stříbra, který v zápase se Žihlí vzal na domácí půdě aktivitu na sebe, připravil dva góly a strhl mužstvo k vítězství.

 

Pavel Bálek – žichovický hráč, který v zápase se Kdyní proměnil v sedmapadesáté minutě pokutový kop za faul na Jana Beneše a v průběhu zápasu nahrál Robertu Benešovi na dvě branky.

 

Zbyněk Toman – hráč Mochtína, který ve čtyřiaosmdesáté minutě srovnal v zápase s Nepomukem skóre na 2:2, čímž zajistil, že zápas dospěl až k penaltovému rozstřelu.

 

Michael Forman – hráč Horažďovic, který se v zápase s Horní Břízou prosadil hned čtyřikrát. Nejprve otevřel skóre v šestnácté minutě, následně ve třiatřicáté minutě navyšoval vedení hostí, v sedmapadesáté minutě proměnil pokutový kop a v osmapadesáté minutě se podepsal pod čtvrtou branku hostí.

 

Jiří Masopust – hráč Žihle, který otevřel skóre zápasu se Stříbrem, když byl úspěšný v zakončení ve čtyřiašedesáté minutě.

 

Robert Beneš – žichovický hráč, který se po dvou zápasech, kdy zaskakoval za zraněného brankáře Landu, mohl vrátit do pole a v zápase se Kdyní si připsal domácí hattrick, když v deváté minutě otevřel skóre, a pak byl znovu úspěšný v minutách jedenačtyřicáté a dvaasedmdesáté.

 

Pavel Kalaš – košutecký hráč, který si v zápase s Černicemi připsal hattrick, nejprve otevřel skóre ve třiapadesáté minutě, posléze o deset minut později navýšil vedení domácí Košutky a v závěru utkání byl ještě autorem čtvrtého gólu domácího celku v sedmaosmdesáté minutě.

 

Tomáš Bůžek – hráč Stříbra, který byl střelecky úspěšný v zápase se Žihlí, kdy nejprve navýšil vedení domácího celku na 2:1 v devětasedmdesáté minutě a následně upravil na konečný stav 3:1 v minutě pětaosmdesáté.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.