SESTAVA KOLA - 12.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Bez překvapení se obešlo 12. kolo Poutník ligy. Outsideři z Hořepníka a Ústrašína prohráli na půdě favoritů, oba však nečekaně vzdorovali. Lídr z Horní Cerekve si bez problémů poradil s Božejovem, rezerva Žirovnice až překvapivě snadno rozstřílela záložní tým Kamenice nad Lipou. Bez gólů skončil duel mezi Žirovem a Červenou Řečicí. V derby Humpolecka si Jiřice vyšláply na Plačkov a výhrou se přiblížily středu tabulky. Do sestavy kola dodala nejvíce hráčů rezerva Žirovnice, velkým favoritem na zisk prestižního titulu je zejména žirovnický Martin Pokorný, jenž se na demolici rezervního týmu Slovanu podílel čtyřmi góly.

Sestava 12. kola Poutník ligy má ofenzivní rozestavení 4-3-3. Hráči, kteří byli za své výkony do sestavy kola nominováni, se ve většině případech dokázali gólově prosadit. Ale popořádku. Kdo se chce na fotbale bavit, měl by navštívit zápasy Hořepníka. Útočící brankář, to se vidí spíše na futsale. Tomáš Dlouhý však své útočné choutky nedokáže v bráně potlačit. V Počátkách se mu povedla nevídaná kulišárna, když po zahraném rohovém kopu domácích si došel pro centrovaný balón a vědom si toho, že většina počáteckých hráčů se nachází v hořepnické šestnáctce, s míčem u kopaček si to rychle namířil vstříc domácí brance. Rychlé přečíslení hosté využili a vrátili se zpátky do zápasu. Podobný kousek poté hořepnický gólman zopakoval ještě několikrát, ani téměř bezchybný výkon T. Dlouhého však Hořepníku body nezajistil.

 

V obranné řadě figuruje žirovnický Roman Hřib, který výborným výkonem, podpořeným i gólově, přispěl k hladkému zdolání rivala z Kamenice. Dařilo se i dalším obráncům. Gól si v tomto kole připsal i Roman Čepl z Jiřic a také hornocerekvický stoper Pavel Staněk. Svým výkonem zaujal i nestárnoucí univerzál Petr Křivan, hráč Střepiny Žirov. Ten, ačkoliv jindy útočník, si tentokrát střihnul roli v obraně, kde naplno uplatnil svůj přehled a dirigentské schopnosti.

 

Výborné reference tentokrát šly také na nejlepšího hráče Poutník ligy, hornocerekvického kapitána Michala Kůtu. Ten si několikrát doslova vychutnal božejovskou obranu, lahůdkou byl zejména jeho gól po sólu přes několik protihráčů. Dalším do party je zkušený hráč Červené Řečice David Nenadál, jenž řídil hru svého týmu, přes dobře hrající obranu Žirova se však gólově prosadit nedokázal, ačkoliv k tomu měl několikrát velmi blízko. Skvělý zápas odehrál i bojovník Jakub Omasta z Žirovnice, jenž zápas proti rezervě Slovanu nejen odjezdil, ale přidal i gólovou nadstavbu, za což si vysloužil naši pozornost.

 

V útoku pak nemůže chybět Jakubův spoluhráč Martin Pokorný. Ten ve 12. kole ukázal své kvality, když rivala z Kamenice sestřelil čtyřmi góly. Jeho gólový kousek z něj dělá jednoho z nejžhavějších adeptů na prestižní ocenění. Kvalitní výkony podali i další útočníci. Hodně vidět byl při zápase Počátky vs Hořepník domácí Miroslav Valeš, který svou průbojnou hrou dělal hořepnickým zadákům nemalé potíže. Posledním hráčem z nominované jedenáctky je Marcel Pučálek z Obrataně. Šikovný hráč měl lví podíl na pokoření Ústrašína, jeho dva góly měly tříbodovou pečeť. Pro svého favorita můžete hlasovat opět až do středečního poledne.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.