SESTAVA KOLA - 12.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

Tentokrát se nám sestava kola dělala hodně lehce, protože nám týmy nanominovaly dost hráčů, kteří podali opravdu mimořádné výkony. Favoritem sestavy kola by mohl být Radek Korba z Olympie Hradec Králové, který se na demolici Litole podílel hattrickem. Záleží však na Vás, komu pošlete svůj hlas…

Jakub Vaníček (Dvůr Králové n.L.) - Jakub si užíval zápas v Novém Boru. Přiváděl k zoufalství střelce domácích, a díky němu nakonec uhrál Dvůr v Boru remízu. Navíc Jakub chytil i penaltu v rozstřelu a měl tak lví podíl na dvoubodovém zisku jeho týmu.
Jan Linka (Jablonec n.J.) - Honza byl po celý zápas nejlepším hráčem. Zásoboval spoluhráče výbornými přihrávkami, byl precizní v defenzivě a navíc bezpečně proměnil penaltu.
Josef Petřík (FKP Turnov) - Josef zásoboval útočníky přesnými přihrávkami a kraloval i v obranné činnosti.
Jan Holub (Jaroměř) - Jaroměř podala v Trutnově výborný výkon a jejím nejlepším hráčem byl kapitán Jan Holub. Jeho výkon vyzdvihlo i vedení Trutnova.
Ondřej Tobiaš (Trutnov) - Už minulý týden, kdy naskočil za zraněného Křižoviče, podal Ondra vynikající výkon. Dnes svůj výkon ještě povýšil a z pozice pravého beka patřil k nejlepším hráčům na hřišti.
Radek Šesták (Kutná Hora) - Tento mladý krajní záložník Kutné Hory podal vynikající výkon a jako bonus vstřelil i branku do sítě Letohradu.
Jaroslav Nesvatba (Semily) - Jardu do sestavy kola nominoval soupeř z Ústí. Jarda jako kapitán domácích se snažil burcovat tým, běhal, nahrával, byl nejvíce vidět, hlavně v prvním poločase.
Lukáš Mach (Vysoké Mýto) - Lukáš byl neustálou hrozbou pro bránu Jablonce.  Když vyrovnával na 2:2, tak věřil, že jeho tým v Jablonci uspěje.
David Halbich (Nový Bor) - Dalo by se ve zkratce říct, že to byl souboj Davida s gólmanem Vaníčkem. David se sám dostal do několika vyložených šancí a několik jich připravil i pro spoluhráče.
Patrik Zolotuchin (Admira Praha) - Patrik odvedl dobrou práci v útoku a to hlavně v prvním poločase.
Radek Korba (Olympia HK) - Asi málo takových zápasů zažil Radek ve své kariéře, jako byl ten s Litolí. Na demolici tohoto týmu se podílel vstřeleným hattrickem.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.