SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Sestava 11. kola prachatického okresního přeboru je zde, kdo vyhraje je jen na Vás. Hlasujte pro svého favorita a pomozte mu vyhrát muže kola. Nezapomeňte, že máme poslední 2 kola do konce podzimu a dokažte, že i Vy, znáte výborné nominované hráče.

Do sestavy 11. kola byl nominován nejlepší brankář kola, a to brankář z Vitějovic. Pavel Fučík výborně vychytal všechny střely nebahovského týmu. Nejenže výborně chytal v tomto zápase, nominace mu mohla patřit již dříve, díky němu se Vitějovice stále drží v předních příčkách tabulky.

Jako 3 nejlepší obránci byli nominováni - Karel Tůma, který je hráčem Šumavských Hoštic. Za jeho nádherné dva góly ho hráči nominovali jako nejlepšího hráče svého týmu. Jediným hráčem, který se vešel do sestavy kola za Lhenice, byl Václav Pilát. Hráč, který bránil jak se dalo v souboji proti nejlepšímu týmu Záblatí. Posledním nominovaným obráncem se stal Antonín Lohynský za tým Zbytin. Zbytinám se letos nedaří, toto kolo se však ukázaly v lepším světle a to třeba díky tomuto skvělému obránci. 

Do záložnických pozicí byl nominován hráč Dubu Ladislav Friš, díky němuž jeho tým vedl od 38. minuty o 2 góly. Dalším záložníkem je Martin Szabo z Horní Vltavice. Tento hráč vstřelil hráčům Zbytin vynikající 2 góly, a tak zajistil alespoň remízový stav. Dalším hráčem je záložník David Lachkovič z nejlepšího týmu Záblatí, ten byl i tento zápas jmenován kapitánem týmu a i se tak choval na hřišti. Další místo patří Michalovi Pospíšilovi, který hraje za volarský tým. Za jeho gól v 90. minutě si Volary odvezly tři body.

Nominace také patří třem nejlepším útočníkům. Prvním byl nominován mladý hráč Petr Kůs za tým Husince, který poslal svůj tým do vedení v 19. minutě. Ladislav Lebeda byl označen za nejlepšího útočníka Zdíkova. Tato nominace mu určitě patří právem, za jeho hattrick proti volarskému týmu. Jemu však ale oponoval nejlepší hráč Volar B Vlastislav Tůma, kterému patří třetí nominace nejlepšího útočníka. Jediný vstřelil v zápase proti Zdíkovu dva góly, a tak dokázal, že i Volary B dokáží oponovat. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.