SESTAVA KOLA - 11.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 01.11.2015

0

Toto kolo nám nabídlo opět kupu skvělých individuálních výkonů, které se promítli do zápasů velmi výrazně. Z hlavních favoritů na postup dokázala naplno bodovat pouze Druztová. Hlasujte pro svého favorita!

V brance nastoupí Pavel Purkar, gólman Druztové, který za svá záda v utkání s Vodními Stavbami propustil pouze jeden balón.

 

Marek Feiferlík ze Spojů o víkendu vsítil jeden gól proti Křimicím. Jiří Kučera z Bolevce si skvěle dirigoval obranu a má lví podíl na tom, že jeho tým neinkasoval. Pavel Čech jeden gól dal a dalším mnoha zabránil, což znamenalo, že Chotíkov vzal favoritovi z Hradiště bod.

 

Martin Pícka z Plzence se krásně trefil z volného přímého kopu proti Touškovu. Marek Koranda ze Spojů se jednou trefou podílel na vítězství svého celku. Martin Dobrý z Letné byl vyhlášen ze strany hostů za hráče zápasu, čemuž určitě hodně napomohla jeho vstřelená branka. Michal Hakr hraje na postu staženého útočníka a tato role mu sedí náramně. Podílel se na několika brankách svého týmu a po právu byl trenérem označen jako nejlepší hráč utkání.

 

Václav Kalčík z Bolevce vstřelil druhý gól proti Dýšině a stanovil tak ráz utkání. Martin Beneš z Touškova svým gólem nastartoval svůj tým, který manko nakonec dotáhl a remizoval. Posledním hráčem je hráč zápasu z Prazdroje - Miloš Tříska




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.