SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Premiérovou sestavu kola jsem sestavil z reportáží človíčků, kteří se nebáli informovat o daných utkáních. Velmi jim za to děkuji a pevně doufám, že i v jarní části sezóny budou spolupracovat na aktualizaci našeho skvělého portálu "FOTBAL U NÁS". Návštěvnost nám roste, snad k ní přispěje i naše vaše Okresní soutěž Jindřichohradecka.

Hlasovat o nejlepšího hráče posledního kola můžete dle pokynů na stránce.

Poslední věta je k EXPERTOVI kola. Na to, že tipoval prvně v životě, tak byl skvělý a trefil všechna utkání správně. Gratuluji, paráda, Fabrizzio, dobrá práce :-)

Nominace do ideální jedenáctky 12. kola nebyla vůbec jednoduchá, snažil jsem se být spravedlivý a "vycucat" z reportáží to nejpodstatnější.

Takové borce mít ve svém týmu, hráli bychom minimálně 1.B třídu :-)

Zde tedy officiální složení v systému 3-4-3:

 

Koho jiného do branky než Lukáše Hrubého z Lodhéřova. Sice obdržel 4 branky, leč dalším minimálně 6 zabránil. Volba byla jasná.

 

Obranná trojice ve složení, Michal Blažek - Lásenice, Jiří Heřmánek - Plavsko, Petr Kollman - Halámky/Hranice, snese i ta nejpřísnější měřítka.

Bláža (Blažek) celé utkání podporoval z pozice beka útok Rapidu a patřil k nejlepším hráčům celého zápasu. Heřmi (Heřmánek) sice změnil post, ovšem držel na uzdě rychlonohé útočníky Nové Vsi a svým výkonem přispěl k výhře Plavska. Králík (Kollman) si drží stabilní formu po celou sezónu, i díky jemu jsou Halámky/Hranice suverénně v čele celé soutěže.

 

Složení záložní řady bylo největším oříškem.

Luděk Moravec - AC Buk, ústřední postava utkání s Majdalenou. Zakládal všechny akce svého týmu.

Pavel Candra - Spartak Nová Ves. Byl jediným hráčem Nové Vsi, který snese přísnější měřítko v utkání v Plavsku.

Patrik Baláž - Sokol Deštná. Patrik chyběl Deštné ve většině utkáních letošní sezóny, ale vždy když nastoupí, tak je cítit. Nejlepší hráč utkání.

Petr Kodada - Rapid Lásenice. Zřejmě nejjasnější volba záložníka. Za Kodyho hovoří nejen hattrick, ale také skvělé pasy na své spoluhráče.

 

Útočná vozba je složená ze dvou zkušených hráčů a jednoho mladíčka.

Tomáš Vodička - Horní Žďár. Tomáš předvedl v Deštné velmi kvalitní výkon, kterým vytřel zrak i zkušenějším borcům z Deštné. Dal branku.

Michal Bureš - Sokol Plavsko. Kanonýr k pohledání, před 30. kily měl být někde jinde. Michal, v utkání s Novou Vsí, dal branku a na další přihrál.

Jan Musil - AC Buk. Honza je dalším hráčem, který v pralese nemá co dělat. V utkání s Majdalenou byl pilířem svého týmu. 1 gól dal, na 2 přihrál, super výkon.

 

 

Snad jsem se trefil správně do vašeho apetitu a těším se na vaše hlasy.

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.