SESTAVA KOLA - 12.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Předposlední kolo městské soutěže je za námi a po něm přichází tradiční nejlepší jedenáctka. V uplynulém kole se nám činili hlavně obránci, ktřeří si výborně plnili své povinnosti a navíc stříleli branky!

Jaroslavu Duškovi je sice již krásných 52 let, to mu ale nic neubírá na síle a fakt, že proti Prazdroji udržel čisté konto toto pouze utvrzuje. 

 

Patrik Boháč z Touškova dokázal vstřelit vítězný gól v utkání proti Unionu a jeho trefa opravdu stála za to. Na Unionu je uklízečka téměř bez práce, neboť Boháč vymetl pavučinku v domácí bráně. Pavel Čech sice vstřelil gól, ale neodvrátil další prohru Chotíkova. Kapitán Plzence Vladimír Brejcha si skvěl plnil své povinnosti a vedl svůj tým k vysoké výhře. Dominik Justra svým jediným gólem v zápase rozhodl o vítězství Křimic. 

 

Pavel Brejcha z Plzence ve svém mladém věku dokázal vsítit dvě branky vodníkům. Miroslav Šiml, jinak kapitán A týmu, nastupuje většinou jako stoper. V utkání na Unionu nastoupil jako defenzivní záložník, což se ukázalo jako svkělý tah trenéra. Šiml pečetil chvíli před koncem výhru svého týmu gólem. Václav Němeček z Druztové přispěl ke kanonádě svými dvěma trefami. Pavel Rom z Hradiště je taktéž dvougólovým střelcem.

 

Petrovi Paškovi nestačí, že dává branky za áčko, on se chodí bavit i za béčko. Další dvě branky přidal do sítě Chotíkova. Jiří Folk, další hráč Druztové, který se proti Bolevci dokázal jednou prosadit.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.