SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 13.11.2015

0

Poslední kolo máme za sebou i v městské soutěži. A z tohoto kola nám již tradičně vzešla jedenáctka statečných, respektive těch nejlepších. Pro svého favorita hlasujte až do středečního poledne. 

David Vrba, matador a univerzál se tentokráte postavil do brány a nepropustil za svá záda ani jediný pokus Letné.

 

Petr Fischer z Druztové sice moc práce neměl, ale trenérem byl poprávu vyhlášen jako hráč zápasu. Ondřej Pytlík, kapitán Hradiště, dlouhodobě řídí hru svého týmu a nejinak tomu bylo i v utkání proti Prazdroji. Další kapitán, tentokráte Vladimír Brejcha ze Starého Plzence se díky svému dobrému výkonu dostal do sestavy kola.

 

Jan Zajíček se po krátké pauze opět vrátil na fotbalové trávníky a ve velkém stylu. Svůj skvělý výkon umocnil důležitou brankou. Michal Mertl se sice dostal na hřiště o něco déle, než jeho spoluhráči ze základní sestavy, to mu ale nezabránilo ve vstřelení hattricku. Martin Zítek z Bolevce se podílel na polovině branek svého týmu, a že ta polovina byla opravdu velká, vsítil čtyři branky, což se nepovede každý den. Jan Šlauf byl jedním z hráčů Druztové, kterému se podařilo vstřelit dvě branky, opravdu povedený den. 

 

Jan Bihary z Hradiště se veze na vlně skvělých výkonů svého týmu, tentokráte vstřelil hattick proti Prazdroji. Jiří Folk, další dvoubrankový střelec Druztové, který se ale na hřiště dostal až ve druhém poločase. Michal Pelnář z Bolevce se podílel na druhé polovině gólů svého týmu, což znamená, že zaznamenal čtyři trefy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.