SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

V krajském přeboru Karlovarského kraje bylo v podzimní části odehráno třináct kol, ve kterých jsme viděli fantastické góly, výborné výkony brankářů, skvěle bránicí hráče i nekompromisní střelce. Po každém víkendu jste mohli hlasovat o nejlepšího hráče právě odehraného kola. Tentokrát jsme však vybrali jedenáctku nejlepších hráčů celého podzimu.

 

B - David Šmejkal – Ve svých osmatřiceti letech je jedním z nejplatnějších hráčů mariánskolázeňské Viktorky. Když už nezafunguje obrana jeho celku tak, jak má, je tu od toho právě Šmejkal, aby šance soupeře zlikvidoval. Během podzimní části jeho mužstvo inkasovalo nejméně ze všech týmů.

 

O – Vlastimil Kotous – Obránce mariánskolázeňské Viktorky hrál celou podzimní část výborně a jednou se stal dokonce hráčem kola. Ve svých jednačtyřiceti letech má stále svému mužstvu a vlastně i celé soutěži co nabídnout.

 

O – Jakub Šváb – Ačkoliv se Lomnice nenachází na předních příčkách tabulky krajského přeboru, má ve svém mužstvu několik výborných hráčů. Jedním z nich je obránce Jakub Šváb, který útočníkům soupeře dovolil jen minimum šancí, což se projevilo také na inkasovaných brankách Lomnice, kterých bylo šestatřicet.

 

O – Tomáš Jílek – Nejdek se na začátku sezony rozehříval a postupem času předváděl lepší a lepší výkony, ke kterým mu pomohl Tomáš Jílek svoji výbornou prací v defenzivě. Na hřišti se proháněl neuvěřitelnou rychlostí a útočníci to s ním neměli v žádném případě lehké. K tomu ještě přidal čtyři vstřelené branky.

 

Z – Ondřej Šteg – Spartak Chodov se po návratu do krajského přeboru drží statečně ve středu tabulky a to i díky svému záložníkovi Štegovi. Ten během podzimu vstřelil šest branek a výrazným podílem přispěl k zisku devatenácti bodů svého mužstva.

 

Z – Martin Speierl – Záložník FC Cheb dokázal rozdat balón, ustát souboj i vyhrát hlavičkový souboj a ještě k tomu dokázal přidat i tři vstřelené branky do sítě soupeře. Speierl by pro klub dýchal a na hřišti to bylo vidět. 

 

Z - Tomáš Bereczký – Je doslova neuvěřitelný. Záložník Březové, která po podzimu skončila na druhém místě vstřelil během třinácti kol devatenáct branek a suverénně vede tabulku střelců. I díky jeho výkonům Olympie usiluje o postup.

 

Z – Michal Drahorád – Mariánské Lázně budou přezimovat na první příčce v tabulce a velkou zásluhu má na tom jejich kapitán Michal Drahorád. Hráč, který s fotbalem začínal v Českých Budějovicích předváděl výborné výkony a dokonce vstřelil pět branek. Jednou se stal také hráčem kola.

 

Ú – Jan Bílek – Útočník Mariánských Lázní se v podzimní části krajského přeboru trefil do sítě soupeře šestnáctkrát a ve svých dvaceti letech patří mezi základní stavební kameny Viktorky, která usiluje o návrat do divize. 

 

Ú – Milan Novotný – Díky svým čtrnácti vstřeleným brankám se umístil na třetí příčce tabulky střelců a Ostrovu pomohl ke stejnému umístění i v tabulce krajského přeboru. Novotný dokázal vstřelit branky v těch nejdůležitějších momentech a byl pravidelným střelcem i z pokutových kopů.

 

Ú – Zbyněk Joza – Na začátku sezony léčil zranění, aby se po několika zápasech vrátil ve skvělé formě a pomohl Novému Sedlu opět střílet góly. Byl klíčovým a v důležitých zápasech rozdílovým hráčem. Baník i díky jeho výkonům zakončil podzim na lichotivém pátém místě.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 23 111:39 59
2 FK Ostrov B 23 62:27 55
3 TJ Karlovy Vary-Dvory 23 94:42 48
4 TJ Baník Union Nové Sedlo 24 67:41 42
5 Baník Královské Poříčí 24 71:66 38
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Filip Němec 28
2 Marian Geňo 27
3 Jan Tolar 26
4 Marek Klepáček 22
5 Radek Bečvář 19
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 92 57,1% 0
2 Petr Chovánek 92 57,1% 0
3 Karel Chovánek 90 56,3% 0
4 Jiří Pužman 87 55,4% 0
5 Marian Geno 84 57,9% 0
Zobrazit celou tabulku