SESTAVA PODZIMU - Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 26.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Máme za sebou první část sezóny, která nabídla spousty zajímavých momentů, o které se postarali především vybraní borci v sestavě podzimu. Rozhodli jsme se nominovat ty hráče, kterým se podzimní část povedla nejlépe nejen, co se statistik týče. Je na vás, jakému hráči pošlete svůj hlas a koho zvolíte hráčem podzimu…

 

Brankáře jsme vybírali dlouho, ale přeci jsme se shodli. Procházka Miroslav obdržel nejméně branek z celé ligy. Pochvalu si určitě zaslouží i obrana v Jestřebí, ale Procházka chytal ve všech zápasech, a byť mu některé nevyšli, tak byl po většinou oporou. V sestavě je zcela oprávněně. „Je jediným, který se účastnil každého utkání v lize, alespoň prozatím. Je to stálice na brankářském postu našeho týmu. (Pavel Kolář – trenér Jestřebí)

 

Obránci budou Tkachenko-Tschervenka-Stejskal.

 

Viktor Tkachenko byl tím nejlepším v Libchavě. Klobouk dolů, neboť jsou mezi ním i další borci, kteří se dnes bohužel neumístili. Jeho defenzivní činnost byla po celý podzim klíčová. Navíc byl i u všeho zásadního a proto není pochyb o jeho nominaci. „Nechyběl snad na žádném zápase, s čímž se určitě dobře pracuje. Vůbec, byl u nás zvolen jako ten nejlepší za podzim, takže správná volba!“ (Václav Erben – trenér Libchavy).

Roman Tschervenka, jakožto kapitán Dubnice, velel k senzačním výkonům de facto po celou polovinu sezóny. Jedná se o nejlepšího hráče týmu a svůj um potvrdil i v podzimní části soutěže. Především jeho stabilita v zápasech zapříčinila třetí místo v tabulce.  „Tschervenka je kapitán a z celého týmu je dle mě nejlepší po delší dobu, má stabilní výkonost, podobně jako celý tým, z čehož letos těžíme. Dá se říci, že je to symbol naší Dubnice.“ (Jan Blahovec – fanoušek Dubnice).

Antonín Stejskal byl v obraně jasným lídrem a to se projevilo na výkonu celé obranné řady. Polevsko mohlo z jeho stabilní hry těžit, což bylo jedině plusem, protože celý mančaft vždy tolik stabilní nebyl, jak by potřeboval. Bránit bude, jakožto třetí nominovaný. „Stoper našeho mančaftu. Velice kvalitní hráč, který to diriguje směrem dozadu. V obranné lajně nesmí chybět. (Jan Ramisch - trenér Polevska).

 

Záloha se jmény Satranský-Mádl-Pospíšil-Suněk.

 

Martin Satranský byl defenzivním tahounem v Oldřichově. Je to poctivec a jeho přístup stál za povedenými zápasy jeho celku. Nakonec jsou po podzimu dvanáctí, ale s podobnou hrou, kterou předvádí syn trenéra Satranského, se můžou těšit na boj o lepší příčky, na které určitě mají. „ Držák našeho týmu. Hraje poctivě a směrem dozadu hraje dobře. Snaží se tým táhnout a vyhecovat. Jde mu prostě o to, aby to fungovalo. Je to jeden z klíčových hráčů. (Vladislav Satranský - trenér Oldřichova).

Petr Mádl je záložníkem v Oknech. Jeho tým zřejmě nedopadl na konec roku tak, jak by si představoval, ale jeho výkony jsou jistou nadějí na lepší zítřky. Byl to právě on, kdo po většinu podzimu držel partu v Oknech při sobě. Navíc je klíčový snad v každé fázi hry, což ho staví do pozice tolik potřebného univerzála, kterých v lize moc neběhá. „Ve směs stmeloval hráče, což bylo vzhledem k nedávné trenérské krizi zapotřebí. Byl vidět snad u všeho důležitého. Moc branek nedává, ale i tak dokáže rozhodnout zápas. (Michal Grolmus - brankář Oken).

Jiří Suněk byl nejen oporou mužstva z Polevska, ale přidal i branky, které mu nakonec zajistili status nejlepšího střelce v týmu. Hráče jako je on si přeje mít v týmu snad každý trenér. Vyniká poctivostí a obrovským přehledem, který několikrát za podzim potvrdil, a i proto je nominován právem. „Dal nejvíce branek z celého našeho výběru, konkrétně jedenáct. S jeho nominací naprosto souhlasím, byl oporou a klíčovým hráčem. (Jan Ramisch - trenér Polevska).

Ondřej Pospíšil byl zase nejlepším snajprem v Libchavě, kde dal nejvíce branek ze všech. Hráči přezdívaný „Pospa“ byl též u většiny důležitého a jeho branky měly někdy cenu zlata, jindy stříbra. Zálohu nám doplňuje perfektně. „Prozatím má nejvíce branek právě on. U nás je nejlepší střelec, ale jak říkám, zatím. Uvidíme v další části sezóny.“ (Václav Erben – trenér Libchavy).

 

Útok byl zvolen se jmény Závodský-Pilař-Novák.

 

Jakub Závodský je právoplatným top střelcem ligy. Za výkony ho pochválit jistě lze, neboť tento šutér skutečně umí, nicméně čtrnáct ligových branek ho katapultovalo i do sestavy podzimu, kde nejlepší střelec ligy, ve výjimečných případech, nesmí chybět. „Nejlepší střelec ligy a snad i útočník v soutěži. Je pravda , že se mu daří díky spolupráci celého týmu, ovšem on je ten, který zakončuje většinu akcí, proto je s brankami na špici.“ (Jan Blahovec – fanoušek Dubnice). 

Jakub Pilař toho moc neodehrál, ale když byl na hřišti, tak většinou vynikal, střílel branky a hlavně se ke konci znovu nezranil, takže se na něj můžeme těšit i v další fázi ligy. Celkem dal dvanáct branek, což je k počtu startů zarážející, až úctyhodné. „Na podzim odehrál jen pár zápasů. I tak je ale nejlepším střelcem týmu. Na začátku září se útočník zranil a vlastně se stihl vrátit až na poslední zápasy podzimu.“ (Pavel Kolář – trenér Jestřebí).

Marcel Novákc dal branek jedenáct, ale především hrou přesvědčil nejednoho nezaujatého příznivce ligy. Na hřišti má velký přehled a do branky se trefit skutečně umí. Bohužel kouká svému sokovi Závodskému na záda, ale alespoň též v sestavě podzimu. „Je to jeden z nejběhavějších hráčů, nejen u nás. Je to hráč schopný velkých věcí, pět branek v utkání mluví za vše. S ním jsme schopní překvapit každého.“ (Jan Blahovec – fanoušek Dubnice).

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.