SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Poslední kolo podzimní části 1.B třídy v Karlovarském kraji je za námi a nyní máte nově možnost hlasovat pro nejlepšího hráče za celou podzimní část. Pečlivě vybíraní hráči patří spíše do týmů, které se pohybují v horní polovině tabulky. Od dnešního dne můžete posílat hlasy svému favoritovi a posunout ho tak na stupínek nejvyšší. Konec hlasování bude …

 

Jan Latislav -  Brankář týmu FK Nová Role, Jan patřil k nejlepším hráčům svého týmu. Odchytal deset utkání, v nichž si připsal dvakrát čisté konto. Svými vyrovnanými výkony pomohl svému týmu k prvnímu místu v tabulce, kde dostal pouhých 18 gólů, v téhle statistice jej předčil pouze Kynžvart, který dostal o jeden gól méně a to 17.

 

Lukáš Křepský – Obránce týmu TJ Sokol Lázně Kynžvart. Lukáš patří k pilířům obrany, která inkasovala nejméně gólů v první části sezóny. Ze stoperské řady řídí celou obranu, která funguje přesně jak má a to je v podzimní části dovedlo až na druhé místo, o které se díky horšímu skóre dělí s Novou Rolí, když mají oba shodně 27. bodů. Obraná řada hraje velkou roli v týmu Kynžvartu, čemuž napovídají i statistiky vstřelených a obdržených gólů, když dali pouze 25 gólů, což je úplně nejméně z týmů horní poloviny tabulky a na druhou stranu jim obdržených 17 gólů dává zase prvenství.

 

Petr Halčinský – Obránce týmu SK Dolní Rychnov. I když jeho tým patří mezi ty z nižší poloviny tabulky, tak i on si u nás v anketě místo určitě zaslouží. Jako stoper a kapitán svého týmu diriguje celou hru a ve všech zápasech hrál velmi důležitou roli. Svými vyrovnanými výkony pomohl svému týmu na devátou příčku v tabulce s obdrženými 24 góly, což vypovídá o dobře organizované obraně. Když se probudí střelci, můžeme Rychnov očekávat rozhodně výše v tabulce.

 

Václav Bláha st. – Hráč týmu TJ Jiskra Plesná. Václav patří ve svém týmu k nejzkušenějším hráčům a organizuje celou hru svého týmu. Málokomu se podaří, aby mu zdraví přálo a ve stejném týmu si mohl zahrát se svým synem, to se Václavům daří velmi dobře a oba patří k důležitým hráčům svého týmu. Klobouk dolů a přejeme, ať jim to vydrží ještě několik sezón.

 

Jiří Luňák – Hráč týmu TJ Sokol Lipová, který je i ve svém věku využitelný na všech pozicích od obrany až po útok, na žádné pozici nikdy nezklame a odehraje ji s plným nasazením a vysokou výkonností. Přes svoji mlčenlivou povahu je spoluhráči respektován a v průběhu podzimu je jeden z pilířů defenzivy celého mužstva. V podzimní části sezóny obsadil jeho tým krásnou čtvrtou příčku.

 

Martin Rašman – Záložník týmu FK Ostrov B. Ze záložní řady často podporuje ofenzivu svého týmu a taky díky jeho zásluze má Ostrov jako druhý nejvíce vstřelených gólů, za podzimní část jich nastříleli 37 a z toho se čtyřikrát trefil přímo Martin. Když nastoupí k zápasu, tak vždycky patří k nejlepším hráčům Ostrova B.

 

Tomáš Procházka – Kapitán týmu SK Kraslice-fotbal. Tomáš hraje v Kraslicích 4 roky a za tu dobu si vybudoval pevnou pozici v týmu. Jako kapitán dovedl svůj tým v podzimní části na 10. pozici v tabulce s jednobodovým náskokem na šestou Plesnou. Tomáš ovládnul anketu o nejlepšího hráče posledního 12. kola a v naší sestavě podzimu nesmí určitě chybět.

 

Jan Fehnl -  Záložník týmu TJ Sokol Kynžvart. Opora týmu a taky kapitán, který může hrát v záloze kdekoliv, ale nejvíce jej můžeme vidět na postu středního záložníka, kde rozdává přesné míče a diriguje celou hru mužstva. V podzimní části dovedl svůj tým na druhou příčku v tabulce, kde zaostává o skóre za Novou Rolí.

 

Milan Plechatý – Útočník z týmu TJ Baník Habartov, který se umístil na druhé příčce nejlepších střelců podzimní části a nastřílel krásných 11 gólů. Jeho tým nastřílel celkem 31 gólů a Milan je tedy pro Habartov velmi důležitým článkem a také díky jeho velké zásluze je jeho tým na pátém místě v tabulce.

 

Jiří Holý – Obávaný útočník týmu FK Skalná, s osmnácti trefami suverénně vévodí tabulce střelců a je pro tým Skalné velice důležitým článkem. I když ho v několika zápasech trápilo zranění Achillovy paty, tak dokázal dát neskutečný počet gólů a tabulku střelců vede o sedm branek.

 

Tomáš Chlup – Útočník týmu FK Nová Role. Tomáš sice není nejlepším střelcem svého týmu, ale jeho přednosti jsou jinde a u nás si místo určitě zaslouží, protože ve svém týmu patří dlouhodobě k nejlepším hráčům. Svou bojovností a přehledem na hřišti je pro tým velice důležitým hráčem.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.