SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Podzimní část soutěže sice již skončila, ale my rozhodně končit nehodláme. Připravili jsme si pro vás sestavu těch nejlepších z hráčů z celé soutěže. Jedenáct borců, kteří podávali za uplynulý podzim nejlepší výkony, se objeví v tomto „all stars“ mančaftu. Vše zde pozorně sledujte a hlasujte, kdo by přeci nechtěl být nejlepším hráčem soutěže.

 

Kvalitních gólmanů nám podzim nabídl opravdu hodně, ale ne všichni odehráli všechna, nebo alespoň většinu utkání svého týmu, pár se jich ale našlo a nejlepším z nich byl bezpochyby Jan Vondráček z Hradiště. Vondrys, jak mu spoluhráči přezdívají, je jedním z hlavních strůjců skvělého umístění hradiště v tabulce. Bůh ví, jak by tabulka vypadala, kdyby se celek, známý svým hřištěm s vysokým převýšením, nezpomalil nepovedeným začátkem soutěže.

 

Kapitán, který táhne Hradiště z počátečních lapálií vstříc lepším umístěním. Ondřej Pytlík dokáže je zdí, která v poslední době nepropustí za svá záda ani živáčku. Ondřej ale dokáže zabrat také v ofenzivní fázi, pokud je potřeba. Jeho dvě trefy jsou toho důkazem.

 

André Šimice je sice stoper, ale podařilo se mu již vstřelit dvě branky. André je jistotou nejen obrany B týmu, ale také Touškovského „áčka“, ve kterém se v poslední době zabydlel v základní sestavě. Na jeho výkonech byste vůbec nepoznali fakt, že je mu pouhých osmnáct let.

 

Třetím do party obránců je Roman Trylč ze Starého Plzence. Aktuální lídr soutěže obdržel ve dvanácti zápasech pouhých osm branek. Tento řízný zadák byl trenéry zvolen dvakrát hráčem zápasu, což mu jistě přidává motivaci k dalším skvělým výkonům. Uvidíme, jestli si obrana lídra udrží takovou obranu i na jaře.

 

Tomáš Roubal a Lukáš Denk, tyto dvě jména představují dohromady dvaadvacet gólů Druztové, což dělá přesně třetinu všech jejích gólů. Můžete si říci, že to není bůh ví jaký počin, nojo, ale druhý tým tabulky vstřelil za dvanáct zápasů 66 gólů! To je o dvacet víc, než má lídr ze Starého Plzence. Na tyto dva hráče zkušený trenér František Rusňák opravu vsází. Uvidíme, jak se jim bude dařit v jarní části sezóny. Plzenec se má na co těšit.

 

Pavel Brejcha, to je synonymum ofenzivní síly lídra ze Starého Plzence. Ač je to záložník, tak vstřelil krásných devět branek a nespočet dalších pro své spoluhráče vytvořil. Plzenec má své góly pěkně rovnoměrně rozdělené do několika hráčů, ale prvopočátky všech akcí hledejme právě u Pavla, přes kterého jde „de facto“ každý útok týmu z města šumivého vína.

 

Devět branek má na svém kontě i náš další hráč, Patrik Kočí z Hradiště. Ten si zde své místo opravdu zaslouží, mnoho jeho spoluhráčů ho považuje za nejlepšího hráče týmu. Nejzvučnější tým, ve kterém hrál, jsou jistě Blšany, ale podle Patrikových slov je to nejlepší stejně v Hradišti, které je známo skvělou partou.

 

Útok nám začíná forvardem Křimic – Martinem Klementem. Křimice, které jsou známé pro své jedinečné zpracování zelí, se nachází na osmém místě tabulky, což jistě není příčka, se kterou by se chtěli spokojit. Obzvlášť, když mají v týmu takového kanonýra, jakým Martin bezpochyby je. Třináct branek a primát nejlepší střelec soutěže mluví dost jasně.

 

David Bulant, to je hráč, na kterého B tým Spojů hodně spoléhá. Každý trenér na něj před utkáním upozorňuje své obránce, ale on se stejně vždy prosadí a většinou to jednou trefou nekončí. Tento povoláním učitel na Obchodní akademii v Plzni párkrát nakoukl také do o soutěž výš hrajícího „áčka“. Svými góly zajistil prozatimní dobré umístění svého týmu, které se aktuálně nachází na čtvrté příčce.

 

Posledním hráčem celé jedenáctky je Michal Pelnář. Tento bolevecký plejer vstřelil již jedenáct branek a na tomto čísle se rozhodně nechce zastavit. Bolevec zažil pár výkyvů během sezóny, ale vždy měli právě tohoto útočníka, na kterého se mohli spolehnout. Aktuální pátá příčka jistě není uspokojení a Bolevec se svým kanonýrem bude na jaře pokoukávat po lepším umístění.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.