SESTAVA PODZIMU - Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 27.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Daniel Stehlík – Mladý brankář Svitav, který předvádí skvělé výkony a hlavně sbírá cenné zkušenosti. V brance Svitav dokazuje, že má rozhodně na víc a svému týmu velmi pomáhá.

 

Jan Kubík – Další Svitavský hráč, který se hned několikrát během podzimní části dostal do sestavy kola, ale ani jednou ji však nedokázal vyhrát. Jeho výkony to nijak nesnižuje a za vyrovnané a skvělé výkony v podzimní části si svou nominaci zcela zasloužil.

 

Pavel Stasiowski – Obránce Lanškrounu, který se během podzimu dokázal i gólově prosadit, což je u obránce vždy skvělým přínosem pro celý tým.

Nejenže dokáže vstřelit branku, ale také skvěle brání a to je jeho hlavní úlohou, kterou v Lanškrounu má a i ta mu vynesla nominaci v sestavě podzimu.

 

Jan Černaj – Verměřovický obránce, který se nám prezentoval skvělou hrou na své pozici obránce. I přes ne moc dobré výkony Verměřovic se Jan Černaj ukázal, jako jejich důležitý hráč.

 

Daniel Ďuriš – První zástupce lídra tabulky, tedy Libchav. Několik gólů sám vstřelil a na další přihrával, za což mu mohou být jeho spoluhráči vděční. Dokázal vyhrát i naši anketu o hráče kola, což samo prozrazuje jeho kvality.

 

Martin Matoulek – I on dokázal vyhrát naši anketu o hráče kola a i on si to plně zasloužil. Patří mezi klíčové hráče Jiskry, kde se sám postaral o sedm gólů a na spoustu dalších nahrál.

 

Lukáš Jukl – S šesti góly je nejlepším střelcem Svitav. Jeho výkony byly po celou dobu podzimní části skvělé a patřil tak mezi klíčové a nejdůležitější hráče svého týmu.

 

Petrit Hajdari – I když se Semanín nenacházel v jednoduché situaci a musel několik svých zápasů odehrát skoro jen v jedenácti, tak se Petrit Hajdari prezentoval skvělou hrou a výbornými výkony po čas celé podzimní části.

 

Josef Vondra st. – Ve svých jednačtyřiceti letech se s osmi góly řadí na třetí pozici v tabulce střelců, což je neuvěřitelné a velice obdivuhodné. Sloupnici pomáhal právě svými góly a zkušenostmi, které jdou na hřišti jednoznačně vidět.

 

Petr Pavlák – V nominaci nesmí chybět ani on, už jen z důvodu, že zcela ovládl tabulku střelců, ve které má celkem pohodlný náskok. Petr hrál velice dobrý fotbal, který dokázal přetavit nejen v góly, ale i skvělé gólové přihrávky svým spoluhráčům.

 

Marek Kusý – Nejlepší střelec nováčka v soutěži, tedy Horního Újezdu.

 

Ten poněkud překvapil, když se dokázal umístit na skvělém čtvrtém místě, což nikdo nečekal. Marek Kusý svému týmu pomohl devíti góly, kterého vynesly až na druhé místo v tabulce střelců.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.