SESTAVA KOLA - 16.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

Druhé jarní kolo provázelo příjemné počasí. Bohužel se nekonaly žádné brankové hody, 14 vstřelených branek znamená průměr 2 branky na zápas a to je výrazně pod průměrem. Nejvíce viděli diváci branek v Telči a to 5 a to je celá třetina všech branek. Derby zápas v Nové Vsi pro sebe získali hosté z SFK Vrchoviny B. Mužstvo Fc Budišov-Nárameč sesadilo dosavadního lídra soutěže HFK Třebíč B. Všechny tyto události se promítli do sestavy tohoto kola. Tak neváhejte a hlasujte pro svého oblíbeného hráče.

V brance se objevuje Petr Šmída Vrchovina B, který svým čistým kontem pomohl k těsné výhře na půdě největšího rivala.

Obraná řada je tříčlená ve složení Radek Štursa Ždas B, který v čele obrany statečně odolával tlaku soupeře,dále pak Tomáš Prokop Vladislav a Ondřej Poul Vrchovina B, který jako hrající asistent trenéra měl velkou zásluhu na zisku tří bodů.

Záložní řada je posílená a plná kapitánů a vykrystalizovala takto Jiří Nerad SK Telč, Lukáš Vostál TJ Ježek Rantířov, kterému ani jeho dva góly nemohli udělat tolik radosti, když nevedli ani k jednomu bodu. Ondřej Krátký Vladislav, jako kapitán vedl svoje mužstvo ke třem bodům. Jiří Cejpek TJ Sokol Kouty, jehož jedna branka rozhodla celé utkání. Karel Nováček Fc Budišov- Nárameč, znovu kapitán a znovu vítězná branka, která znamenala změnu na prvím místě v tabulce soutěže.

A nakonec útočné duo David Stránský Sk Telč, který jako střídající hráč dokonal obrat domácích. Stačilo mu pouhých 8 minut na hřišti. Michal Šmída Vrchovina B, jehož jediný gól zápasu znamenal nejen vítězství v derby, ale také první místo pro celký klub v dosavadní tabulce.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.