SESTAVA KOLA - 15.kolo Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

První jarní kolo je za námi! Byli jsme v něm svědky mnoha zajímavých výsledků a velkého množství branek. Do sestavy kola vybral portál fotbalunas.cz těchto 11 hráčů: 

 

 

 

 

 

Petr Sedláček (Jablůnka) - Jablůnka po dlouhé době udržela čisté konto, ke kterému jí dopomohl brankář Petr Sedláček, jenž jako jediný brankář v celém kole neinkasoval.

Roman Trčka (Val.Polanka) - kapitán Polanky vstřelil gól z dorážky a i díky němu Polanka urvala v Ratiboři dva body.

Miroslav Sochora (Prlov) - jeden z hráčů, kteří se nacházeli v nejlepší jedenáctce podzimu, zařídil pár minut před koncem utkání vyrovnání na půdě Hutiska.

Ondřej Blažek (Lhota u Vs.) - Lhota šla díky brance Blažka do dvoubrankového vedení proti Hovězí, které však nakonec stihlo vyrovnat. 

Radek Chmela (Francova Lhota) - talentovaný záložník Francovky pokračuje ve výborných výkonech a dvěma góly sestřelil Prostřední Bečvu.

Petr Svoboda (Lidečko) - posila Lidečka z Bylnice dvěma brankami dopomohla k demolici Hrachovce.

Jaroslav Smílek (Jablůnka) - dlouho trvalo v Jablůnce bezbrankové skóre mezi posledními dvěma celky tabulky, nakonec však jako první rozvlnil síť právě Smílek, který si tak připsal rozhodující trefu utkání.

Vojtěch Ryza (Lidečko) - lidečský mladíček naskočil do utkání s Hrachovcem až ve 40. minutě, přesto stihl dvakrát překonat brankáře Andrášika v kleci Hrachovce. 

Václav Peredarjuk (Kateřinice) - forvard Kačic dal dva góly Zašové a rozhodl tak celé utkání. 

Robert Křenek (Hutisko) - nestárnoucí kanonýr Hutiska opět prokázal, že patří mezi nejlepší hráče soutěže a dvěmy góly dovedl Hutisko k penaltovému rozstřelu s Prlovem.

Ondřej Šrámek (Hovězí) - nejlepší střelec Hovězí přišel na trávník půl hodiny před koncem a dvěma důležitými góly srovnal nepříznivé skóre s Lhotou u Vsetína. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.