SESTAVA KOLA - 15.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

Patnácté kolo nám opět nabídlo velmi zajímavé výsledky, ze kterých vykrystalizovala ideální jedenáctka. Vy budete moci hlasovat pro svého favorita a udělat z něj tak hráče kola!

V bráně se nám představý Jakub Tihlařík z Litic i přes to, že dostal tři branky. Právě on byl tím hlavním faktorem, že Malesice dostaly "pouze" tři branky. 

 

Karel Fajfrlík ze Smíchova je jedním ze tří želízek v ohni, neboť právě Smíchov dokázal vstřelit silnému Chrástu sedm gólů. Karel byl jistotou v zadních řadách a ještě kvalitně podporoval útok. Jakub Záhrobský podává dobré výkony celou sezónu, ale teď, na jaře, jakoby svůj výkon posunul ještě o level výše. Poslendím obráncem je jistota zadních řad Unionu Tomáš Rojík, který se svými kolegy povolil letné pouze jeden zásah.

 

Vojtěch Mařík jako střídající hráč vstřelil vítězný gól Zruče a zajistil jí tak tři body. Vedle se postaví Miroslav Kučera, který svým hattrickem vlastně rozhodl o vítězství svého týmu. Dále tu máme Milana Legáta, kterého zvolil trenér Malesic jako nejlepšího hráče a hlavního strůjce vítězsvtí. Dále tu máme druhého hráče Smíchova, tentokráte se do nejlepší jedenáctky probojoval dvougólový Lubomír Konárek

 

Milan Vujovič svými dvěma brankami obrátil skóre ze stavu 2:1 na 2:3 pro Černice a zajistil tak pro sebe a své spouhráče další tři cenné body. Martin Rubricius chytá v poslední době parádní formu, minulé kolo se trefil dvakrát, teď pro změnu třikrát! Posledním hráčem je forvard Unionu Jakub Hrbáček, který se mohl o víkendu radovat z dvou vstřelených branek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.