SESTAVA KOLA - 4.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

I ve 4. kole můžete hlasovat pro spoluhráče či kamarády v anketě hráč kola. Hlasy svému favoritovi můžete posílat až do 13. dubna 11:59.

 

 

Vojtěch Ruffer : Favorit soutěže z Náchoda v jarní fázi ještě neinkasoval a lví podíl na tom má brankář Vojta Ruffer. I v tomto kole se mladý brankář nenudil a několika zákroky udržel další čisté konto.

 

Lukáš Čtvrtečka : I když se domácí Solnice ujala vedení po kuriózní brance brankáře Bocka, hostující Opočno zápas ovládlo a Lukáš vstřelil v 65. minutě uklidňující třetí branku.

 

Michal Flaška : Pilíř defenzívy Velkého Poříčí podal výborný výkon a pomohl k vítězství nad Albrechticemi.

 

Martin Stodůlka : Domácí Černíkovice se dlouho nemohly prosadit proti mladíkům ze Dvora. Svůj obrat nastartovali domácí až ve druhém poločase a Martin vstřelil po standardní situaci důležitou vyrovnávací branku.

 

Martin Punar : Hráč áčka šel ve šlágru kola pomoci náchodské rezervě. Svým klidem a přesnými přihrávkami byl stavebním pilířem hry Náchoda a po pěkné kombinaci vstřelil i zaslouženou branku.

 

Petr Závada : Zkušený kapitán Poříčí stihl ještě do poločasu vyrovnat proti Albrechticím. Ve druhém poločase měl asistenci u vítězné branky Hanzla.

 

Jan Jedlinský : Černíkovice měly v utkání s rezervou Dvora mnoho brankových příležitostí. Využít dokázali však pouze tři, když jejich poslední a vítěznou branku trefil Honza Jedlinský.

 

Jiří Dobýval : Jeho chvíle utkání přišla v 88. minutě. Kdy se krásně núžkami položil do centru Lupínka a vstřelil tak uklidňují třetí branku do sítě Albrechtic.

 

Vlastimil Vlček : Po celé utkání hýřil aktivitou a patřil k nejlepším hráčům. Branku se mu vsítit nepodařilo, ale asistoval u krásné branky Petra, kterého uvolnil elegantní patičkou.

 

Lukáš Jelen : Kanonýr Opočna nasázel hattrick do sítě Solnice.

 

Viktor Marks : Nejzkušenější hráč v sestavě Dvora. Díky jeho dvěma brankám mohli hosté po prvním poločase myslet na bodový zisk.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku