SESTAVA KOLA - 16.kolo Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

16. kolo Okresního přeboru v České Lípě máme za sebou a i v něm jsme se rozhodovali v rozestavení a obsazení sestavy kola. Nominovali jsme následujících jedenáct hráčů. Hlasovat můžete každou hodinu, vyjímečně až do čtvrtečního poledne. Proto nezapomeňte na své oblíbence a podpořte je v hlasování o hráče kola.

V bráně bude Karel Kluch, který sice nebyl označen za hráče utkání, ale vzhledem k absenci gólmana v sestavě a také k tomu, že si jako jediný gólman v kole připsal čistý štít na své konto, je zvolen zřejmě nejvhodněji.

 

Obrana v podání Koros-Flieger-Suk

I díky Korosovi Libchava vydřela alespoň bod. Flieger zase perfektně zahrál za Polici, která ovšem na penalty nestačila na Žandov. Suk se zase blýskl za Kamenici, která se stále drží na čele. 

 

Záložníci budou Benda-Slipčenko-Ramík-Wágner-Patka

Benda s kapitánskou páskou nedovedl svůj tým k výhře, ale díky jeho brance zařídil alespoň bod. Slipčenko je též kapitán a navíc ještě ke všemu trenér a v zápase proti Skalici se předvedl brankou a dvěma asistencemi. Wágner byl za výkon zvolen hráčem utkání na straně Valtinova, který bral body po penaltách. Patka skvěle zahrál za Dubici, která nakonec udržela vedení az do konce a vyhrála. A Ramík, též kapitán, ale pro změnu Bukovan, se blýskl hrou i brankou. 

 

Útok bude se jmény Sedláček-Doseděl.

Doseděl dal hattrick a zařídil vysokou výhru Sosnové. Sedláček se výborně předvedl v Kamenici a útok doplňuje oprávněně. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.04.2016 19:00 do 14.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.