SESTAVA KOLA - 5.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

I v 5. jarním kole můžete hlasovat pro své spoluhráče a kamarády v anketě hráč kola. Své hlasy můžete zasílat do 20.4. 11:59.

 

Vojtěch Gartner : Proti Velkému Poříčí podržel svůj tým především proti střele Dobývala, který měla gólové parametry. I ve zbytku utkání byl pro Doudleby oporou a udržel si čisté konto.

 

Martin Školník : Velkou měrou se podílel na prvním jarním klopýtnutí náchodské rezervy. Kvalitní náchodští forvardi se i díky výkonu Martina prosadila jen ve dvou případech.

 

Matěj Mazura : Doudleby se na jaře pyšní skálopevnou defenzívou. Tentokrát udržely na uzdě střelce Velkého Poříčí. Matěj navíc přidal velmi důležitou druhou branku svého týmu.

 

Jan Krmaš : V nominaci se objevil i další hráč Doudleb nad Orlicí. Kapitán a pilíř doudlebské obrany celé utkání úspěšně dirigoval obranu, které se opět podrželo udržet čisté konto.

 

David Brandejs : Albrechtice si před domácími fanoušky poradily s Černíkovicemi. I když se David v tomto utkání neprosadil , v záložní řadě domácích podal výborný výkon

 

Jiří Kuhn : Rezerva Dvora podlehla na svém hřišti se Solnicí. Jirka byl však po celé utkání aktivní. Ve 34. minutě vstřelil vyrovnávací branku svého týmu, na kterou však hosté o 4 minuty odpověděli vítěznou brankou utkání.

 

Pavel Zeman : Vstřelil úvodní branku svých Albrechtic do sítě Černíkovic. Tato branka se nakonec ukázala jako vítězná.

 

Jakub Šrámek : Do nominace na hráče kola se vešel i další střelec vítězné branky. Kuba rozhodl úspěšně proměněným samostnaným únikem o výhře Doudleb nad hosty z Poříčí.

 

Zdeněk Schod : Kanonýra Solnice zastihlo utkání ve Dvoře ve velké formě a dvěmi brankami rozhodl o cenné výhře Solnice.

 

David Hořínek : Ve 29. minutě přidal útoční Albrechtic druhou branku do sítě Černíkovic. Do konce utkání již další branku diváci neviděli, a tak utkání skončila za stavu 2:0.

 

Lukáš Jelen : Náchodská defenzivá na jaře do utkání v Opočně neinkasovala. Lukáš ji však dokázal za 24. minut pokořit hned dvakrát a měl lví podíl na konečném vítězství 4:2 na vedoucím celkem tabulky.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 12:43 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku