SESTAVA KOLA - 19.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 24.04.2016

0

V tomto kole se zrodilo 6 výher domácíh a jen jedna remiza ve šlágru kola mezi HFK Třebíč B a Kouty 0:0. Sestavu tohoto kola nejvíce ovlivnili zápasy Slavoje Třešť, která deklasovala Želetavu 6:0 a Vrchoviny B, která rozdrtila v domácím prostředí Náměšť 6:2. V dalších zápasech vítězili domácí celky Nová Ves porazila 3:0 TJ Vladislav. Budišov-Nárameč 2:0 Sk Telč. Hráči oddílu Čáslavice - Sádek v záchranářské duelu porazili Rantířov 2:1. A v posledním duelu si Hrotovice doma poradili se Žďárem 4:2.

I tentokrát vyšlo tradiční rozestavění 4-3-3.

Do branky se díky výbornému výkonu a první jarní nule dostává David Pešta ze Slavoje Třešť.

Obraná čtveřice je sestavená takto Jaroslav Havlík - Nová Ves, za úspěšné vedení obrany. Luboš Škoda - Sokol Hrotovice, který předvedl pevné nervy a své dva pokutové kopy proměnil. Radek Houser- Hfk Třebíč již tradičně zvládal své obrané úkoly s nadhledem. Jakub Skryja- SFK Vrchovina B, za svoje dva krásné góly.

V záloze nastoupili takto Lubomír Jura Fc Budišov - Nárameč, který vstítil svoji první jarní branku za A-tým. Martin Mareš - Slavoj Třešť, ten přispěl dvěma brankami ke galapředstavení svého týmu. Petr Sodomka- SFK Vrchovina B, za výtečný výkon s dvěma třešničkami na dortu ve formě branek v síti soupeře.

 V útočné formaci dostali šanci tito fotbalisté Petr Herkner - Slavoj Třešť, za svůj hattrick, což jistě jeho spoluhráči patřičně ocenili. Marek Ondřejka- Nová Ves, za pěkný výkon okořeněný dvěma brankami. Roman Durajka Fk Čáslavice- Sádek, jehož dvě branky znamenali velmi cenné tři body v boji o záchranu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 10:23 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.