SESTAVA KOLA - 18.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Máme za sebou další kolo a jako v každém předchozím se našly výsledky, které nikdo nepředpokládal. Jsou ale i takové, které se dali celkem lehko určit, nicméně se o dobré výsledky svých týmů se často zasloužili hráči svými individuálními výkony. My jme z nich pro vás vybrali tu nejlepší jedenáctku. Vy nyní můžete hlasovat pro svého favorita!

V brance se nám představí brankář Lhoty Marek Kračmer, na kterém si vylámali zuby smíchovští střelci.

 

Před ním stojí trojice obránců, počínaje Tomášem Doležalem, kapitánem Chrástu, který první brankou svého týmu nakopl mančaft k vítězství. Vedle něj se postaví Michael Haase, normálně hráč "B" týmu, který nedával ani centimetr prostoru obávanému střelci Paškovi. Třetím obráncem je střelec z víkendového utkání proti Spojům, rapidský Marek Chvosta.

 

Petr Kutný z Unionu oběhal snad úplně všechno, všechny a byl u všeho podstatného. Tento zápas se mu opravdu povedl. Kapitán Malesic Milan Legát šel v utkání s "vodníkami" svému týmu příkladem po celý zápas, navrch vstřelil jednu branku. Daniel Kroc z Chrástu vstřelil uklidňující branku v utkání s Letnou. Jakub Horník ze Lhoty se přes svůj mladý věk dokázal dvakrát trefit proti Smíchovu.

 

V útoku nastupuje jeho parťák David Baďouček, ten se trefil pro změnu čtyřikrát, což se opravdu nepovede každý den. Martin Bórik z Chrástu vstřelil vítěznou branku proti Letné a zasloužil se tak velkou měrou na třech bodech pro svůj mančaft. Posledním hráčem je Tomáš Mudra z Černic. Tento plejer se dvakrát trefil proti Košutce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.04.2016 11:48 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.