SESTAVA KOLA - 18.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 24.04.2016

0

Okleštěné osmnácté kolo městské soutěže je za námi a my vám již tradičně přinášíme jedenáctku těch nejlepších výkonů, respektive plejerů, kteří nás nejvíce zaujali. Do středy můžete hlasovat pro svého favorita, tak neváhejte a posílejte hlasy, ať vyhraje ten nejlepší, dle vašeho soudu.

Těžkou zkoušku měl před sebou Starý Plzenec. Ten narazil na velmi těžkého soupeře z Druztové a hlavně díky gólmanovi Janovi Csengövi se lídrovi podařilo zvýtězit.

 

Dále tu máme další dva hráče Starého Plzence, jde o dva obránce - Vladimíra Brejchu a Romana Trylče. Ty se společně s již zmiňovaným brankářem postarali o to, že se Druztová neradovala z ani jediné branky. Třetím obráncem je vodník Jakub Větrovský, i ten měl lví podíl na tom, že jeho tým v duelu s Křimicemi neinkasoval.

 

Michal Legát se sice proti silnému Hradišti prosadil, ale na body to nestačilo. Vedle něj se postaví jeho konkurent z víkendového utkání - Karel Dendis. Jako dalšího tady máme v pořadí již čtvrtého hráče Starého Plzence, tentokráte střelce vítězné branky- Pavla Brejchu. Záložník prazdroje Martin Lang se o víkendu blýskl hattrickem proti Spojům.

 

V útoku se nám představí jeho spoluhráč Jakub Lev, kterému se podařilo vstřelit pouze o jednu branku méně. Filip Šperl si proti Letné připsal vítěznou branku svého týmu, ze které měl on i jeho tým obrovskou radost. Posledním hráčem je Petr Hrdlička z Vodních staveb, tomu se povedlo proti Křimicím vstřelit čistý hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.04.2016 11:56 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.