SESTAVA KOLA - 19.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Devatenácté kolo 1.B třídy je za námi a Vy máte nyní možnost opět hlasovat pro nejlepšího hráče kola. Hlasovat můžete do středečního poledne.

 

Jiří Buchtele – Brankář Krajkové, který čelil mnoha útokům ze strany Slavkova, ale Jiří svůj oslabený tým podržel a svými vynikajícími zákroky pomohl svému týmu k zisku tří bodů.

 

Martin Sinkule – Obránce Rychnova, který patřil k nejlepším hráčům na hřišti a z pozice stopera odvrátil nejeden útok Kraslic.

 

Josef Vaverka – Kapitán Nové Role, který byl velmi důležitým článkem svého týmu, který si doma poradil s Kyžvartem 5:0. Josef dal jeden gól z penalty.

 

Petr Klaus – Obránce Ostrova, který patřil k nejlepším hráčům v zápase proti Studánce a svůj výkon okořenil jedním gólem.

 

Petr Müller st. – Petr ukázal, že je v týmu hodně platný a jako nejzkušenější hráč pomohl a dovedl svůj tým alespoň k jednomu bodu, když jedním gólem snížil ze standardky a po jehoakci jeho tým přidal i gól druhý a vyrovnal stav zápasu.

 

Aleš Votruba – Záložník a kapitán Plesné, který dovedl svůj tým k zisku tří bodů v derby proti silné Skalné. Aleš patřil v zápase k nejlepším hráčům na hřišti.

 

Richard Leitl – Záložník Plesné, který rozděloval míče a byl velmi aktivní ve hře dopředu i dozadu a přispěl jeho týmu k důležité výhře v derby proti Skalné.

 

Marek Tůma -  Záložník Lipové, který po celý zápas vytvářel perfektní šance svým spoluhráčům, kteří jeho nahrávkami málokdy pohrdli a postupně nasázeli Chodovské devět branek.

 

Milan Plechatý – Hráč Habartova, který se v zápase s Jáchymovem blýskl hattrickem a výrazně tak pomohl svému týmu k zisku tří bodů.

 

Pavel Uhlík – To je nejlepší střelec uplynulého kola, který se trefil čtyřikrát a jeho tým neskutečně rozstřílel 9:1 Chodovskou.

 

 

Karel Hamberger – Hráč Nové Role. Karel patřil k nejlepším hráčům na hřišti a přidal dvě branky do sítě Kynžvartu, kterému jeho tým nasázel pět branek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 10:29 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.