SESTAVA KOLA - 9.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

 V devátém kole se nám urodilo pár zajímavých výsledků a podle toho vypadá i sestava kola. Samozřejmě je pouze na Vás, komu dáte svůj hlas.

Michael Pelc (Žacléř) - Michael podržel svůj tým, několika výbornými zákroky. A nebýt gólu v poslední minutě, tak si jeho tým odvezl z Kopidlna tři body.

 Pavel Bányácski (Libáň) - Pavel odehrál výborné utkání v Kobylicích. I díky němu tam jeho tým uhrál nečekanou remízu. 

 Michal Bráborec (Chlumec) - Michal hrál prim v obraně Chlumce ve výborném zápase s Valdicemi. Byl rozhodujícím článkem, přes který se nedalo téměř projít.

 Zdeněk Pešta (Libáň) - Zdeněk podal nadprůměrný výkon v zápase v Kobylicích. Byl všude, kde bylo potřeba, a měl lví podíl na konečné remíze.

 Petr Vilímek  (Valdice)  - Petr  odehrál v Chlumci velmi dobrý zápas. Škoda že se jeho výkon nepromítl na bodovém zisku.

 Vladimír Hnát (Kopidlno) - V tomto utkání byl snad všude, neskutečně pohyblivý, řekl bych, že hráč Žacléře na jeho postu si velmi slušně zaběhal.

 Jan Landyš (Dolní Kalná)  - Motor domácí ofenzivy, byť nenápadný, neskutečně platný, navíc svůj výkon okořenil dvěma góly. Zejména u toho prvního by osmdesát procent hráčů upadlo a dožadovalo se faulu, Honza to ustál a nádherně zavěsil.

 Ondřej Černovský (Kopidlno) - Ondra podal proti Žacléři výborný výkon. Navíc v poslední minutě zachránil svůj tým, když z trestňáčku srovnal na 2:2.

 Tomáš Jiřička (Dolní Kalná)  - Byť se neprosadil střelecky, tak z jeho skvělých finálních přihrávek se trefovali jeho spoluhráči. Pro kunčické byl v nedělním popoledni neudržitelný.

 Jakub Veselský (Chlumec) - Jakub byl rozdílovým hráčem v zápase s Valdicemi. Jeho branka v úvodu zápasu přinesla klid na kopačky Chlumce, který nakonec vyhrál.

Roman Brzek (Kobylice) – Roman byl nejlepším hráčem mužstva. Vstřelil dva góly a neustále hnal svůj tým za vítězstvím. 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 12:15 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku