SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 15.05.2016

0

Třetí květnový víkend je za námi a na čelo tabulky se vyhouplo Hradiště. Toto kolo nám přineslo 26 gólů, což je 2 více, než v kole minulém. Celkově tedy padlo přes 4 branky na zápas. Jestli to takto bude pokračovat dále, nemáme si na co stěžovat. Nejvíce se o střelecké hody postaralo Hradiště, které dalo 6 branek Vacovu „B“ a Strunkovice, které nasázelo 4 branky Volyni. Nicméně konec tabulky je pořád zamotaný, rozdíl mezi 9. a 13. místem jsou pouhé 4 body.

V brance se objeví Jaroslav Šilhan – FC WESTRA Sousedovice, který sice obdržel 1 gól od Čkyně, ale nebýt jeho, tak by zápas skončil rozdílem třídy.

Obranou trojici tvoří Václav Průcha – TJ ZD Kestřany. Gustav Bujok – SK Vacov „B“, jehož tým sice prohrál, ale vstřelil jako obránce jednu branku. Třetím obráncem je kapitán Stachů Václav Karlík.

Krajním záložníkem se stal Ondřej Páca – TJ Sokol Bělčice, který se i se zdravotním hendikepem aktivně nabízel a svůj výkon pečetil brankou. V záloze se také objeví po 6 zápasovém trestu Ivan Šimčík – TJ Blaník Strunkovice, který dvěma góly skolil Volyni. Marek Valach – TJ ZD Kestřany je dalším hráčem, který tahal svůj tým do vítězného konce. Dobré utkání také odehrál Imrich Pinke – SK Čkyně, který dal jediný gól svého týmu.

V útoku nemůže chybět Marek Šafárik – TJ Hradiště, který dal hattrick za 16 minut proti Vacovu „B“. Určitě také tu nesmí chybět Antonín Kotrba – TJ Otavan Štěkeň, který po vzoru Davida Lafaty ze Sparty dal gól hrudí a odehrál skvělé utkání. Třetím útočníkem je nenahraditelný Jiří Němeček st. – SK Slavoj Volyně, který vstřelil již svou 28 branku v sezóně.

 

Hlasujte do středečního poledne!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 14:08 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.