SESTAVA KOLA - 21.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

Další kolo je za námi a Vy máte nyní možnost opět hlasovat pro nejlepšího hráče uplynulého kola. Ve 21. kole se dařilo nejvíce obráncům, kterých bylo v tomhle kole přetlak. Za zmínku stojí určitě i vysoký výsledek Lipové, kde se dva hráči trefili 3x a připsali si hattrick - i oni jsou v naší sestavě kola a Vy nyní můžete posílat hlasy tomu nejlepšímu. Hlasovat můžete do středečního poledne.

 

 

Dominik Vaněček – Brankář Ostrova, který si jako jediný brankář v tomhle kole připsal čisté konto a díky jeho zákrokům jeho tým zvítězil 2:0 proti Jáchymovu.

 

Petr Müller – Stoper týmu Kraslic a i když Petr v zápase nedal penaltu, tak bych vyhlášen hráčem svého týmu, kde patřil k důležitým pilířům hostující obrany.

 

Antonín Šulek – Hráč týmu TJ Jiskra Plesná, který z pozice předstopera hatil útoky hostujícího Slavkova a po celý zápas rozděloval vydařené pasy na své spoluhráče.

 

Rudolf Tamajka – Hráč týmu Krajkové, který z pozice stopera řídil celou hru svého týmu a zastavil ne jeden útok soupeře, bohužel pro něj i přes jeho vydařený výkon jeho tým prohrál s týmem Rychnova.

 

David Novotný – Hráč Ostrova, který byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu a i díky jeho výkonu v obranné fázi jeho tým neinkasoval ani jeden gól.

 

Dominik Buček – Hráč Kynžvartu, který byl v zápase s Chodovskou vyhlášen nejlepším hráčem utkání. Dominik vstřelil jediné dvě branky svého týmu, který tak vydřel tři body s předposledním týmem tabulky.

 

Tomáš Pěček – Hráč Skalné, který na konci zápasu zachránil svůj tým krásnými dvěma góly a srovnal tak stav zápasu na 2:2 a jeho tým si nakonec odvezl dva body za výhru po penaltách.

 

Daniel Houdek – Daniel je hráč Habartova a v zápase s Kraslicemi patřil k nejvýraznějším hráčům na trávníku a svůj aktivní výkon okořenil jedním golem, jeho tým nakonec vyhrál na penalty po remíze 2:2 ze základní hrací doby.

 

Pavel Uhlík – Hráč Lipové, který se v zápase proti špatné Studánce prosadil hned třikrát a podepsal se tak pod vysokou výhru 12:3.

 

Daniel Čížek – Další hráč Lipové, který vstřelil v zápase se Studánkou hattrick a přispěl k vysoké výhře svého týmu 12:3.

 

 

Roman Bartoš – Hráč Rychnova, který patřil k nejlepším hráčům v zápase proti Krajkové a svůj povedený výkon okořenil dvěma góly, které pomohly svému týmu k výhře 2:4.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 22:45 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.