SESTAVA KOLA - 23.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

Událostí 23. kola Poutník ligy byla rozhodně výhra Horní Cerekve v Plačkově, po které se mohlo v hornocerekvickém táboře začít slavit. Zisk tří bodů totiž stvrdil suverenitu lídra tabulky a s definitivní jistotou ho poslal zpět do 1. B třídy. Jako boxer po těžkém KO se museli v sobotním odpoledni cítit fotbalisté Hořepníka. Ti nejprve inkasovali ránu přímo na solar od několika spoluhráčů, kteří místo bojů o záchranu dali přednost alkoholovému opojení na hasičské soutěži. Načnutého outsidera poté dorazil pěti gólovými údery konkurent z Jiřic. Ostatní zápasy měly jeden společný faktor, byly nanejvýš vyrovnané. Platí to zejména o derby zápase Žirovnice B vs Počátky, ve kterém diváci čekali na branky marně. K remíze se schylovalo i v Božejově, tam ale těsně před koncem zajistil domácím v duelu proti Maratonu, který hrál celý zápas o deseti, tříbodový zisk Manhard. Vyrovnaný boj nabídl i zápas v Kamenici, kam si pro šťastnou výhru dojela Obrataň. Naopak v Ústrašíně se ze zisku bodů radovali domácí, kteří si výhrou nad Žirovem s předstihem zajistili účast v Poutník lize i pro příští ročník.

 

Do branky se ve 23. kole protlačil Lukáš Novotný z Plačkova, jenž v souboji proti Horní Cerekvi měl nespočet práce, přes řadu dobrých zákroků ale porážce Plačkova zabránit nedokázal. V obraně se tentokrát nacházejí hráči, kteří dokázali výborně čistit prostor před vlastní šestnáctkou. Platí to hlavně o jiřickém Jakubu Vincencovi, a také Dušanu Dederovi z Počátek. Oba hráči kvalitními výkony přispěli k čistému kontu pro svůj tým. Dobře zahrál i zkušený zadák rezervy Kamenice nad Lipou Aleš Schober. Na Vaše hlasy čeká rovněž hornocerekvický Josef Koten, který se v sestavě kola objevuje vůbec poprvé.

 

Záloha je tentokrát tříčlenná. Nominaci si vysloužil například žirovnický pendl Filip Vilímek. Tradičně výborné výkony podává také plačkovský klenot Jiří Kalivoda, jehož je obvykle plné hřiště. Dalším z premiantů v ideální jedenáctce kola je také Miroslav Jirků z Jiřic. Ten si o nominaci hlasitě řekl dvěma góly do sítě Hořepníka.

 

V útoku jsme opět vybírali z hráčů, kteří si dokázali obout střelecké kopačky. Postupové góly vstřelil v Plačkově hornocerekvický blonďák Jaroslav Serbus. Čistou práci v tomto kole odvedl také Marek Pech z Ústrašína, který mířil do černého také dvakrát, čímž vystavil razantní stopku žirovské honbě za dalšími mistrovskými body. Vítězný gól pak dokázal na horké kamenické půdě vsítit Lukáš Vlach z Obrataně. Líbil se Vám výkon některého z nominovaných hráčů? Objevil se v sestavě kola Váš oblíbenec či kamarád? Pak neváhejte svého favorita podpořit. Třeba právě Váš hlas rozhodne o tom, kdo se bude tentokrát radovat z prestižního triumfu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2016 23:39 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.