SESTAVA KOLA - 22.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

Další kolo je za námi a jako tradičně Vám přinášíme možnost vybrat si mezi jedenácti nejlepšími hráči uplynulého kola. Hlasovat můžete do středečního poledne.

 

 

Dominik Matoušů – Brankář Kynžvartu, který svými jistými zákroky podržel svůj tým, když to bylo potřeba a i díky jeho zákrokům jeho tým vyhrál na hřišti Studánky 2:5.

 

Petr Kalabza – Kapitán Dolního Rychnova, který v zápase s Habartovem vstřelil z pozice stopera dva důležité góly a pomohl tak svému týmu k výhře 3:1 na domácí půdě.

 

Tomáš Schwarz – Obránce z týmu Kraslic, který byl důležitým článkem v zápase proti Plesné a i díky jeho výborné obranné hře jeho tým neinkasoval ani jeden gól a připsal si tři body.

 

Jan Kolárik – Stoper Jáchymova předváděl jako jeden z mála velmi solidní výkon, ale bohužel pro jeho tým to body nepřineslo, ale i tak si za svůj výkon vysloužil místo v naší sestavě.

 

Petr Florián – Pravý obránce Nové Role, který jezdil po lajně a plnil si své úkoly směrem dozadu a i díky jeho výborném výkonu si jeho tým odvezl tři body z Jáchymova. Petr vstřelil v zápase jeden gól.

 

David Tomčík – Záložník Kynžvartu, který patřil k nejlepším hráčům na hřišti a v zápase se Studánkou vstřelil dvě branky, ani on nesmí chybět v naší sestavě kola.

 

Tomáš Pěček – V poslední době předvádí vynikající a vyrovnané výkony a jako ostřílený matador tak dává svým mladším spoluhráčům a svému synovi skvělý vzor.

 

Lukáš Svoboda – Hráč Krajkové, který v zápase proti Staré Chodovské vstřelil hattrick a díky jeho třem gólům jeho tým vyhrál vysokým vítězstvím 2:7.

 

Petr Klaus – Útočník Ostrova, který si v zápase připsal hned čtyři góly, kterými v prvním poločase sestřelil Slavkov a výrazně se tak podepsal pod výhru Ostrova 1:8.

 

Pavel Slovák – Kapitán Lipové, který vstřelil v zápase se Skalnou jeden gól a tím také pomohl svému týmu k zisku jednoho bodu na hřišti ve Skalné.

 

 

Jakub Vrba – Hráč Ostrova, který sice gól nedal, ale několik jich připravil svým spoluhráčům a poslední dobou předvádí výborné a vyrovnané výkony.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2016 22:12 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.