SESTAVA KOLA - 11.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

Máme tady sestavu 11.kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

Michael Pelc (Žacléř) – Michael byl největší překážkou Dolní Kalné v cestě za vítězstvím. Dlouho to byl souboj mezi ním a hráči soupeře. Díky jeho výkonu hrál Žacléř s favoritem o body, až do konce zápasu.
Kryštof Staněk (Chlumec) – Až do svého vystřídání patřil tento mladý obránce Chlumce k nejlepším hráčům na hřišti. Zodpovědně si plnil obranné úkoly a podporoval i útok.
Jakub Navrátil (Dolní Kalná) – Tento mladý stoper neměl pro útočné choutky Baníku absolutně žádné pochopení, zejména ve vzduchu byl absolutním králem.
Pavel Dvořák (Kobylice) – Obrana Kobylic zahrála v zápase o nesestupové místo výtečně a jejím pilířem byl právě Pavel, který odehrál velice dobré utkání.
Marcel Románek (Valdice) – Marcel zaskakoval na postu, na kterém obvykle nehraje a svoji roli zvládnul výborně.
Jakub Veselský (Chlumec) – Jakub režíroval hru Chlumce k vítězství v zápase s Libání. Patřil k rozdílovým hráčům zápasu a i díky jeho výkonu bral Chlumec tři body.
Tomáš Vočka (Valdice) – Tomáš odehrál zatím své nejlepší utkání v jarní části sezony,
k úplné spokojenosti schází už jen vstřelená branka.
Tomáš Dřímal (Kopidlno) – Tomáš dal v Kobylicích důležitou vyrovnávací branku, aby zachoval naději jeho týmu na dobrý výsledek. To ještě netušil, že jeho tým vysoko prohraje.
Adam Sítař (Libáň) – Adam se snažil v zápase v Chlumci o lepší výsledek, ale tentokrát to na kvalitnější hosty nestačilo. Adam vstřelil branku na 3:1 až v závěru zápasu.
Jiří Dítě (Kobylice) – Kanonýr Kobylic se probudil právě včas a v zápase o čtvrtou příčku pokořil obranu Kopidlna čtyřmi góly.
Tomáš Jiřička (Dolní Kalná) - V domácím prostředí se Tomáš na polovině soupeře cítí jak ryba ve vodě, díky jeho rychlosti a tahem na bránu je prakticky neubránitelný.


 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 10:09 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku