SESTAVA KOLA - 24.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

Poutník liga spěje ke svému finiši, o postupujícím je již rozhodnuto, zbývá dořešit, který tým obsadí poslední místo a bude se z přeboru poroučet. Kandidáti zůstali už pouze dva, na dálku si to mezi sebou rozdají Tatran Červená Řečice a Sokol Hořepník. Oba týmy ve 24. kole zajížděli ven, navíc na půdu elitních celků, takže se přísun záchranářských bodů čekat nedal. I přes očekávané prohry se však Hořepník i Červená Řečice ukázaly v dobrém světle, když Obrataň respektive Horní Cerekev dlouho trápily. Ve zbylých zápasech zaujaly především obraty Ústrašína a Plačkova, když obě mužstva dokázala smazat dvougólové manko a po obrátce ukořistit tři body do svého vlastnictví. Z těsných výher se pak radovali i domácí, vítězství se slavilo v Pelhřimově a Počátkách.

 

Na pevných základech stála obrana Hořepníka v Obratani. V bráně úřadoval hořepnický kapitán Tomáš Dlouhý, jenž se v první půli nedopustil jediné chyby, za jeho záda prošla pouze skrytá střela Pučálka. Zkušený gólman kromě spolehlivého brankářského výkonu předvedl i celou řadu fotbalových dovedností, když se často zapojoval do kombinace svého mužstva, protivníka několikrát zkoušel zaskočit i nečekanými útočnými výpady. V poločase však musel hřiště opustit, takže zkázu Hořepníka po přestávce již neviděl. Výborný výkon podal i další z hořepnických bojovníků, stoper Michal Joneš. I jeho zásluhou zůstával stav zápasu v Obratani dlouho na vážkách. Obrannou trojici doplňují hráči, kteří se v tomto kole dokázali gólově prosadit. Střídající Jan Plachý z Horní Cerekve se trefil do sítě Červené Řečice, pelhřimovský Vlastimil Beneš pak rozesmutnil brankáře žirovnického Slavoje.

 

Do zálohy se tentokrát dostali i hráči, kteří mají v popisu práce především střílení gólů. To platí o Radku Šandovi z Žirova či Radimovi Měkutovi z Počátek. Gólově napilno měli v tomto kole i ostatní hráči nominovaní do ideální sestavy kola. Prosadit se dokázal jak Martin Duba, toho času v žirovnických službách, tak Josef Vávra z Kamenice, jenž se na zelený trávník vrátil po dlouhé absenci. 

 

Vstupenkou do sestavy kola mezi útočníky byla dvougólová střelecká bilance. Té dosáhl Marek Pech z Ústrašína, jenž svou brankou v poslední minutě nasadil Jiřicím dokonalý mat. Vítěznou trefu si do statistik připsal také Lukáš Ehrlich z Plačkova, který režíroval import bodů z horké žirovské půdy. Posledním z nominovaných hráčů je Marcel Pučálek z Obrataně, jenž se dvakrát trefil do sítě oslabeného Hořepníka, který se zmítá ve smrtelné křeči a jehož osud zdá se býti zpečetěn. Obhájí ústrašínský Marek Pech titul Muž kola či tentokrát Vaše hlasy pošlou na trůn někoho jiného? To se dozvíme ve středu v pravé poledne, kdy oblíbená anketa pozná svého dalšího vítěze.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 10:53 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.