SESTAVA KOLA - 26.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Poutník liga tuto sobotu na pár týdnů zatáhla svou oponu. Se soutěží se spolu s Hořepníkem loučí i tradiční účastník přeboru, tým Tatranu Červená Řečice, který nezachránila ani výhra na půdě Jiřic. Konkurent v boji o záchranu z Božejova si totiž dojel pro potřebný bod do Žirova. V ostatních zápasech, ve kterých šlo pouze o sportovní čest, měly výrazně navrch domácí mančafty. Blýskly se Počátky, které vyprovodily objev jara z Ústrašína osmi brankami. Dařilo se také fotbalistům Maratonu Pelhřimov, kteří nedali šanci záložnímu týmu Kamenice nad Lipou. S přehledem svůj duel opanovala rezerva Žirovnice, poslední Hořepník jí však byl vyrovnanějším soupeřem, než by se z konečného výsledku mohlo zdát. Domácí suverenitu pak završila Obrataň, která tesně přehrála houževnaté hráče Plačkova. V Poutník lize v příští sezóně již neuvidíme postupující Horní Cerekev, o kvalitní týmy však nouze nebude, z B třídy totiž do přeboru padají Nový Rychnov, Budíkov a rezerva Pacova. Nováčkem bude ze III. třídy postupující Čejov. Minimálně na rok pak Poutník ligu opouští sestupující Hořepník a Červená Řečice.

 

Pouze dvě mužstva sezónu zakončila s čistým štítem, čisté konto vychytal kromě červenořečického Paťhy novic v ideální jedenáctce kola, Jaromír Jurík ze Žirovnice. Brankář, o kterém v průběhu sezóny nebylo vidu ani slechu, nadchl svým výkonem v zápase proti Hořepníku, ve kterém si připsal několik skvělých, ale také důležitých zákroků. Hráče v poli jsme tentokrát vybírali ze střelců. A platí to i o obráncích, kteří v tomto kole skórovali hned několikrát. Do černého mířili například Žirovničtí P. Doležal s M. Hřebeckým, nominaci si ale vysloužili jiní. Smutný červenořečický kapitán Jiří Dýnek, jehož gól do sítě Jiřic Tatranu k záchraně nepomohl. Zkušenou obranu doplňuje pelhřimovský předstoper Vlastimil Beneš, a také obrataňský Lukáš Melichar.

 

Také záložníci se v posledním kole činili. Nejvíce zazářil spartakovec z Počátek Tomáš Vlček, jenž nasázel hattrick nekompletnímu Ústrašínu. Gólový apetit měl rovněž Jan Pavouk, který se dvakrát prosadil v zápase proti kamenické rezervě. 1+1 - taková je bilance žirovnického středopolaře Tomáše Severy, jenž se po přestávce podílel na klíčových gólech Slavoje v duelu se solidně hrajícím, ale naprosto neproduktivním Hořepníkem. Ve středu pole má své stálé místo také Jiří Kalivoda z Plačkova. Trefa lehkonohého záložníka sice plačkovským k bodům nepomohla, pro nominaci do sestavy kola však hrála klíčovou roli.

 

Už tak nesmírně kvalitní útočnou počáteckou vozbu v zápase proti Ústrašínu rozšířil starý lišák Jiří Smejkal. A předvedl se tak, jak je jeho dobrým zvykem, dvěma přesnými zásahy. Možná nejdůležitější gól své krátké fotbalové kariéry vstřelil Jan Šátek z Božejova. Jeho branka na půdě Žirova má přívlastek záchranářská. Úspěšnou sezónu završil brankově obrataňský talent Daniel Kudrnáč, jenž obrany soupeřů v letošní sezóně pořádně zaměstnával. Kdo se stane posledním Hráčem kola právě skončené sezóny OP Pelhřimovska? V nominaci mají kromě Žirovnice zastoupení pouze týmy, jejichž hráči na jaře v této anketě figurovali mezi poraženými. Svou přízeň některému z hráčů můžete dát najevo svým hlasem každou hodinu, a to až do středečního poledne, kdy bude hlasování o hvězdu uplynulého víkendu ukončeno.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2016 18:10 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.