SESTAVA KOLA - 25.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Předposlední kolo je za námi a v pondělí opět přichází na řadu vybraná jedenáctka nejlepších. Dnešní jedenáctka je poněkud jiná než jedenáctky předcházející a to proto, že se v naší sestavě objevili hned tři brankáři, kteří podrželi své týmy a zajistili body pro své týmy.

 

Stanislav Kašpar – První brankář v naší sestavě ze Studánky, který podržel svůj tým v zápase proti Jáchymovu, ve kterém překvapivě Studánka získala bod a právě gólman Stanislav Kašpar se o to výraznou měrou zasloužil, když pochytal mnoho šancí hostí.

 

Tomáš Hrdonka – Mladý gólman Kynžvartu, který je druhým gólmanem v naší sestavě předposledního kola a za svůj výkon si zde určitě místo zaslouží. Díky jeho zákrokům Kynžvart nedostal ani jednu branku a Tomáš si mohl připsat čisté konto.

 

Václav Bláha st. – Do třetice je zde další gólman, tentokrát brankář Plesné, který po absenci domácího gólmana musel opět naskočit mezi tyče a zkušeným a výborným výkonem pomohl svému týmu k výhře 2:1 nad Habartovem.

 

Josef Legr – Mladý obránce Slavkova, který na pozici stopera působil velmi jistě a spolehlivě a za svůj výkon si vysloužil místo v naší sestavě.

 

Petr florián – Obránce Nové Role, který dobře bránil a nezapomínal i na útok a v zápase s Dolním Rychnovem vstřelil i jednu branku, která ho posunula až do sestavy kola.

 

Jakub Vrba – Hráč mistrovského Ostrova, který přenesl výborný výkon z minulého utkání a v zápase s Krajkovou potvrdil, že mu to pořád střílí, když vstřelil hattrick, jeho tým vyhrál 7:1.

 

Jiří Holý – Útočník Skalné, který vstřelil proti značně oslabenému kádru z Chodovské úctyhodných šest branek a i on nesmí v naší sestavě kola chybět.

 

Petr Kalabza – V zápase s Novou Rolí patřil k nejlepším hráčům na hřišti a jako kapitán organizoval dobře hru svého týmu, na body to ale bohužel nestačilo, Petr si ale za svůj výkon určitě místo v naší anketě zaslouží.

 

Jan Cuper – Hráč týmu Skalné, který patřil v zápase s Chodovskou k nejlepším hráčům, jeho tým nasázel Chodovské šestnáct branek, Jan dal v zápase dvě branky.

 

 

Daniel Čížek – Hráč Lipové, který v zápase proti Kraslicím patřil společně s Pavlem Slovákem k nejlepším hráčům svého týmu a stejně jako Pavel dal dva góly a pomohl tak svému tým k zisku tří bodů.

 

 

Pavel Slovák - Hráč Lipové, který v zápase proti Kraslicím patřil společně s Danielem Čížkem k nejlepším hráčům svého týmu a jako správný kapitán dovel svůj tým k zisku tří bodů, Pavel k výhře přispěl výborným výkonem a dvěma góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2016 18:34 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.