SESTAVA KOLA - 25.kolo Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Pavel Vaculík (Štítná) – v bráně můžete hlasovat pro brankáře Štítné. Pavel Vaculík se do sestavy kola probojoval tuto sezónu už několikrát, ale zatím nikdy anketu nevyhrál. Svými čistými konty a skvělými zákroky pomohl svému týmu k záchraně. I proti Napajedlům dokázal udržet čisté konto.  

Martin Bernátek a Marek Polách (oba Luhačovice) – Luhačovice podaly v předposledním kole spolehlivý výkon proti Baťovu a vyhrály rozdílem čtyř branek. Oba borci se na tomto výsledku podíleli rovnoměrně dvěma góly.

Antonín Burša (Slušovice) – Slušovice podlehly Viganticím vysoko 6:4, a ani dvě branky Burši prohru Slušovic nezvrátily.

Zbyněk Paleček (Vigantice) – Vigantice konečně na jaře vyhrály a hned se jim povedlo nasázet Slušovicím šest branek. Zbyněk Paleček se trefil hned dvakrát a nasměroval svůj tým k důležité výhře.

Jaromír Paciorek (Chropyně) – zkušený útočník Chropyně zaznamenal proti Provodovu dvě branky.

Josef Křenek a Lukáš Marek (Holešov) – holešovští útočníci byli na jaře nominál mnohokrát a ani v této sestavě kola nemohou chybět. Proti Bystřici zaznamenali oba po jedné brance a dovedli tak svůj tým k vítězství.

Petr Štěpančík (Štítná) – Štěpančík vstřelil svůj první gól sezóny do branky Napajedel. Byla to jediná branka zápasu, která znamenala jistotu setrvání v soutěži.

Martin Troják (Fryšták) – útočník Fryštáku vsítil proti Morkovicím gól už ve druhé minutě utkání. Byla to nakonec vítězná branka.

Lukáš Fuksa (Rožnov) – záložník Rožnova dal proti Boršicím druhý gól, čímž potvrdil výhru svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.06.2016 14:00 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.