SESTAVA KOLA - 3.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 11.09.2016

0

Třetí kolo III. třídy Plzeň-město je za námi a my pro Vás přinášíme nejlepší jedenáctku víkendových zápasů. Dostal se Váš favorit do sestavy kola? Jestli ano, neváhejte a hlasujte do středečního poledne o nejlepšího hráče! 

Pavel Purkar - TJ Sokol Druztová - Pavel Purkar vychytal nulu v utkání proti Unionu, jistým výkonem v bráně si proto zaslouží místo v nejlepší jedenáctce.

 

Jan Popelka TJ Sokol Město Touškov B - jak v defenzivní, tak i v ofenzivní části hřiště byl nenahraditelný a proto byl i trenérem doporučen sestavy kola.

 

Tomáš Linda - TJ Sokol Druztová - dle slov trenéra Rusňáka, si tento hráč jednoznačně zaslouží místo v sestavě kola, svým výkonem přispěl k tříbodovému zisku.

 

Jaroslav Fryček - TJ FC Chotíkov 1932 B - jediný střelec v utkání proti Touškovu, ačkoliv s Chotíkovem nevyhrál, předvedl velmi solidní výkon.

 

Zdeněk Klein - TJ Sokol Vochov - vstřelil úvodní branku v utkání proti Prazdroji a dal tak Vochovu šanci na výhru. Prazdroj nakonec tyto naděje pohřbil výhrou 2:5, to však neubírá na výkonu Zdeňka Kleina.

 

Michal Hakr - TJ Sokol Druztová - dvoubrankový střelec sobotního utkání proti Unionu. 

 

Tomáš Vozka - TJ Sokol Plzeň - Letná - akrobatickým gólem - nůžkami, zakončil utkání proti Vodním stavbám a i díky tomu si zaslouží místo v nejlepší jedenáctce.

 

Pavel Hyneš - TJ Prazdroj Plzeň - nahrávkou a gólem přispěl k výhře 2:5 na hřišti Vochova a pomohl Prazdroji k druhému místu v tabulce.

 

Stanislav Žák - TJ Sokol Plzeň - Letná - dvoubrankový střelec utkání proti Vodním stavbám, i díky němu měla Letná lehké odpoledne.

 

Matěj Bouzek - TJ Sokol Město Touškov B - dalším dvoubrankovým střelcem je Matěj Bouzek, který nasázel Chotíkovu dvojku v nedělním utkání.

 

Miloš Krýda - TJ Prazdroj Plzeň - a posledním dvoubrankovým střelcem tohoto kola je Miloš Krýda, který začal gólovou jízdu na hřišti Vochova a k závěru utkání přidal ještě druhý gól.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.09.2016 20:18 do 14.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.